Lovitura de teatru! Tertipul folosit de Dragomir pentru a-si bloca rivalii la alegerile LPF

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 25 Octombrie 2013, ora 19:08
4605 citiri
Lovitura de teatru! Tertipul folosit de Dragomir pentru a-si bloca rivalii la alegerile LPF

Lovitura de teatru in fotbalul romanesc. Imediat dupa ce un cunoscut om din acest sport a anuntat ca vrea sa candideze la alegerile LPF impotriva lui Dumitru Dragomir, "Corleone" a dezvaluit ca nu se poate!

Tertipul folosit de Dragomir este unul incredibil. El a anuntat data alegerilor si, in acelasi timp, propria candidatura, in ultima zi in care doritorii se puteau inscrie in cursa.

Astfel, cine si-a manifestat dorinta de a participa la alegeri dupa anuntul lui Dumitru Dragomir a constatat ca... nu se mai poate.

Lovit de aceasta veritabila strategie a lui "Corleone" este Gino Iorgulescu, singurul om care si-ar fi dorit sa se bata cu actualul si, probabil, viitorul presedinte al Ligii.

"Daca nu isi mai poate depune candidatura inseamna ca asa scrie in statut. Eu am anuntat ca voi concura acum trei zile, dar despre alegeri se stie de 3-4 luni, de cand spunea Mircea Sandu ca se retrage.

Un candidat trebuie propus de un club su trebuie sa isi depuna candidatura cu 15 zile lucratoare inainte de alegeri. Eu m-am inscris in ultima sau penultima zi. Cel care vrea sa candideze face ca Gica Popescu, anunta cu un an inainte. Mie imi expira mandatul pe data de 19, cine vrea sa candideze se intereseaza", a replicat Dragomir la Sport.ro.

Contracandidati surpriza pentru Dumitru Dragomir la alegerile LPF

Strategia lui Corleone

Dumitru Dragomir a anuntat ca si-a depus candidatura pentru un nou mandat in fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) miercuri, 23 octombrie, cu o zi inaintea termenului limita.

Joi, 24 octombrie, Liga a anuntat oficial convocarea Adunarii Generale si organizarea de alegeri pentru data de 14 noiembrie.

Conform statutului LPF, care nu este public, cei care vor sa ocupe functia de presedinte trebuie sa fie propusi de un club din Liga 1 si sa isi depuna candidatura cu cel putin 15 zile lucratoare inainte de data alegerilor.

In cazul nostru, Liga a anuntat data scrutinului chiar in ultima zi in care rivalii lui Dragomir puteau sa se inscrie in cursa. Iar cum aceasta inscriere este conditionata de propunerea unui club, este lesne de presupus ca nimeni nu poate obtine toate documentele in doar cateva ore.

In acest fel Dumitru Dragomir va candida, din nou, de unul singur la alegerile de la Liga, urmand a primi un nou mandat de patru ani.

Dumitru Dragomir conduce LPF din anul 1996, el fiind reales in 2000 si 2005.

Citeste si:
Ciolacu anunță noi măsuri fiscale. Sunt vizate taxele și impozitele
Ciolacu anunță noi măsuri fiscale. Sunt vizate taxele și impozitele
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat luni, la sediul PSD, că sunt mai multe măsuri fiscale pe care va trebui să le ia coaliţia, pe care şi să le prezinte până la 1 iunie. Codul...
Președintele CJ Neamț, baronul PSD Ionel Arsene, acuzat de ANI că nu poate justifica peste 40.000 de euro. Au fost sesizați procurorii
Președintele CJ Neamț, baronul PSD Ionel Arsene, acuzat de ANI că nu poate justifica peste 40.000 de euro. Au fost sesizați procurorii
Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul în cazul preşedintelui CJ Neamţ Ionel Arsene, pentru o diferenţă de peste 40.000 de euro între venituri şi averea dobândită....