Cazul "Varga-Balan" revine la LPF

Vineri, 26 Martie 2010, ora 14:53
1177 citiri
Cazul "Varga-Balan" revine la LPF

Mult-discutatul caz al transferurilor jucatorilor Dacian Varga si Tibi Balan la Rapid va reveni in curtea LPF, ca urmare a unei decizii a Camerei Nationale de Solutionare a Litigiilor din cadrul Federatiei Romane de Fotbal.

Decizia vine dupa ce clubul FC Timisoara a renuntat la judecarea capatului de cerere ce are ca obiect valabilitatea dobandirii dreptului de joc la FC Rapid Bucuresti de catre cei doi jucatori.

In aceste conditii, cazul celor doi va reveni la Comisia de Solutionare a Litigiilor a Ligii Profesioniste de Fotbal, acelasi for care si-a declinat competenta in judecarea litigiului, solicitand un punct de vedere din partea Camerei Nationale de Solutionare a Litigiilor a FRF.

Gruparea FC Timisoara a contestat dreptul de joc al fotbalistilor Varga si Balan si a depus in acest sens un memoriu la Comisia de Disciplina a LPF, banatenii solicitand victoria la masa verde.

Comisia de Disciplina a suspendat apoi luarea unei decizii si a cerut punctul de vedere al Comisiei pentru Solutionarea Litigiilor.

Giulestenii au depus si ei un apel impotriva hotararii de suspendare a deciziei, apel respins in cursul zilei de marti.

Dacian Varga si Tibi Balan au ajuns in Giulesti dupa ce perioada de transferuri a expirat. Pentru a-i putea legitima pe cei doi, Copos si Siman au speculat regulamentul, infiintand pe loc un al treilea satelit al Rapidului.

Rapid 3 a fost inscrisa in Liga a IV-a, la Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti, condusa de fostul sef al CCA si actual vicepresedinte al FRF, Vasile Avram, si i-a cumparat pe Varga si Balan, iar cum o echipa are voie sa trimita fotbalisti la echipa satelit si, respectiv, sa aduca de acolo altii pe parcursul sezonului, fostii "studenti" au ajuns sub comanda lui Nae Manea.

Rapidul s-a impus in derbiul disputat vineri seara datorita unui gol magnific marcat de Matici, acesta punctand cu un sut de toata frumusetea, de la mare distanta.

M.D.

Citeste si:
Klaus Iohannis, la volanul noului model Dacia Duster. „Firmele s-au pregătit pentru continuarea activităţilor economice” VIDEO
Klaus Iohannis, la volanul noului model Dacia Duster. „Firmele s-au pregătit pentru continuarea activităţilor economice” VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis a testat sâmbătă, 18 septembrie, noul model Dacia Duster, varianta facelift produsă la Mioveni. Șeful statului a mărturisit că experienţa şofatului a fost...
Congresul PNL s-ar putea ține în aer liber, susține Ludovic Orban
Congresul PNL s-ar putea ține în aer liber, susține Ludovic Orban
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă că au fost pregătite două variante de rezervă cu privire la locul în care se va desfăşura Congresul şi e posibil ca acesta să se...
Sursa: Ziare.com