Bute l-a facut KO pe Brinkley si isi pastreaza titlul mondial

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Sambata, 16 Octombrie 2010, ora 07:10
8114 citiri
Bute l-a facut KO pe Brinkley si isi pastreaza titlul mondial

Lucian Bute si-a aparat pentru a sasea oara consecutiv titlul mondial al categoriei supermijlocie in versiunea IBF, romanul trecand, sambata dimineata, de americanul Jesse Brinkley, pe care l-a trimis la podea in runda 9.

Sustinut frenetic de o sala intreaga, Lucian a incercat sa se ridice la statutul de mare favorit inca din debutul meciului, el ocupand centru ringului si testandu-si adversarul cu mai multe seturi e lovituri.

Mai inalt decat oponentul sau, Bute a parut in destule momente stanjenit de agilitatea americanului, care, avand centru de greutate jos, eschiva rapid si contra destul de periculos. Lucian adoptat astfel o alta tactica, evitand sa se napusteasca direct pe Brinkley si cautand mai mult lovituri cu care sa-l "toace" pe acesta.

In repriza a cincea, galateanul a reusit un uppercut naucitor, care l-a trimis la podea pe Brinkley, insa acesta a avut puterea sa se ridice, cu greu, si sa continue lupta.

Declaratiile razboinice ale americanului, ce au precedat disputa, au fost inghitite in runda 8, cand Bute i-a deschis arcada stanga, i-a spart si nasul si l-a pus din nou la podea.

Brinkley a mai rezistat o repriza, el fiind trimis in lumea viselor de Bute in runda 9, cu un uppercut in figura. Per total, a fost o disputa care nu i-a pus probleme mai deloc romanului, aducand mai mult cu un antrenament cu public.

Brinkley si-a aratat limitele, lovind sporadnic, iar Bute a facut un galop de sanatate in fata unei sali arhipline care a gustat fiecare pumn trimis in adversar.

Palmaresul lui Lucian Bute ramane perfect, cu 27 de victorii acum, 22 dintre acestea fiind obtinute prin KO.

Galateanul isi pastreaza centura mondiala IBF, insa i se pregateste un supermeci in 2011, cand Kelly Pavlik pare a fi urmatorul adversar.

Intreaga gala de la Centre Bell, Montreal, a fost transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com. AICI puteti citi ce au facut ceilalti romani care au boxat.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Lucian Bute victorie Brinkley, #Bute KO Brinkley, #Bute campion mondial IBF, #Bute pastreaza titlu mondial , #Campion Mondial IBF
Comentarii
Poza TOM
TOM
rank 5
FELICITĂRI, SĂNĂTATE, FERICIRE!!!... Luciane, vino drăgutule să joci pentru Romania cu Felix, Sorin si Costache, fără mănusi, fără mamă, fără tată! Sparge cu pumnii tăi buboaiele astea KGB-iste care umilesc si ucid Romania!