Lucian Bute promite victoria: Sarbatorim la Universitate!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 06 Iulie 2011, ora 13:16
2347 citiri
Lucian Bute promite victoria: Sarbatorim la Universitate!

Lucian Bute, campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, a promis ca isi va pastra titlul mondial si dupa meciul cu Jean Paul Mendy, de sambata, si si-a invitat sustinatorii sa sarbatoreasca victoria alaturi de el in Piata Universitatii, loc in care au fost marcate marile izbande ale nationalei de fotbal.

Conferinta de presa in care Bute si Mendy s-au intalnit cu jurnalistii a fost una vesela, marcata de o sumedenie de gafe organizatorice. Presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a realizat tarziu ca nu are un translator pentru Mendy si echipa lui, care au vorbit in franceza. S-a incercat o improvizatie, insa fata care a fost desemnata pentru a traduce discursul pugilistului francez a starnit rasete in sala.

Redevenit serios, Bute a vorbit despre intalnirea de sambata, in care isi va pune in joc pentru a opta oara titlul mondial.

"Astept aceasta clipa din 2007, de cand am devenit campion mondial. Stiu ca foarte multi romani asteapta meciul si asteapta mult de la mine. De doua luni nu ma gandesc decat la Mendy. Stiu ca nu va fi usor, ma astept la un meci greu, la o seara lunga. Mendy nu a venit la plimbare, vrea sa-mi ia centura, dar am incredere in mine, sunt foarte bine pregatit si stiu ca totul va fi bine.

Am incredere in mine si credinta in Dumnezeu. Stiu ca va fi protectorul meu sambata seara. Daca totul decurge conform planului, sarbatorim cu totii la Universitate, dupa meci", a declarat Bute.

In replica, Jean Paul Mendy a avut o atitudine degajata si nu si-a amenintat, nici macar la nivel declarativ, adversarul.

"Sunt in fata unui meci pentru titlul mondial, foarte important pentru cariera mea", a spus Mendy, precizand ca ii va face viata grea lui Bute.

Partida dintre Bute si Mendy, in care romanul isi pune in joc, pentru a opta oara, titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, se va disputa sambata, in cadrul galei "Campion pentru Romania", de la Bucuresti.

Toate partidele din cadrul acestui eveniment vor fi transmise in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Ati putut urmari, pe site-ul Ziare.com, conferinta de presa sustinuta de Lucian Bute si Jean Paul Mendy:

S-A TERMINAT CONFERINTA! URMEAZA CANTARUL OFICIAL, VINERI DE LA ORA 12.00!

ora 12.51 - "Timpul va demonstra ca adversarii mei nu au fost atat de slabi pe cat au zis unii. Sunt mici rautati. Obiectivul meu e sa raman campion, nu sa inchid gura nimanui" - Bute

ora 12.47 - "Am incredere in mine si credinta in Dumnezeu. Stiu ca va fi protectorul meu sambata seara. Daca totul decurge conform planului, sarbatorim cu totii la Universitate, dupa meci" - Bute.

ora 12.45 - "L-am urmarit mult pe Mendy, e destul de defensiv, asteapta atacul si explodeaza cu stanga. Va trebui sa fiu foarte atent" - Bute.

ora 12.43 - "Probleme am avut mereu cu kilogramele, dar suntem in grafic. Vineri, la cantarul oficial, voi fi in limitele categoriei, nu va faceti probleme. Mai am de dat jos doua kilograme, doua kilograme si jumatate. Stiu ca nu va fi usor, ma astept la un meci greu, la o seara lunga. Mendy nu a venit la plimbare, vrea sa-mi ia centura, dar am incredere in mine, sunt foarte bine pregatit si stiu ca totul va fi bine" - Lucian Bute.

ora 12.40 - "Nu pot decat sa va multumesc din suflet si sa va astept la meci. Va promit un spectacol adevarat, un show mare si ca centura va ramane la mine!" - Bute.

ora 12.38 - "Ii multumesc lui Mendy si echipei lui pentru ca au venit in Romania, sunt sigur ca vom oferi un spectacol adevarat" - Bute.

ora 12.38 - "Vreau sa va multumesc pentru interesul pe care il aratati. Ma bucura acest lucru, ca aveti un interes pentru acest eveniment. Sunt foarte fericit ca sunt aici. Astept aceasta clipa din 2007, de cand am devenit campion mondial. Stiu ca foarte multi romani asteapta meciul si asteapta mult de la mine. De doua luni nu ma gandesc decat la Mendy" - Lucian Bute.

ora 12.36 - "Mendy este un adevrsar redutabil, care a ajuns la un nivel remarcabil. El nu are nimic de pierdut, dar Lucian este pregatit sa ii faca fata" - Larouche.

ora 12.35 - "Buna ziua. Ma bucur ca sunt in Romania. Este un moment mare in cariera lui Lucian Bute, el si-a aparat titlul mondial de 7 ori pana acum. Nu suntem aici ca sa facem figuratie, Lucian s-a pregatit foarte bine pentru aceasta partida. Viitorul lui Bute se va decide sambata seara" - Stephane Larouche, antrenor Bute.

ora 12.28 - "Buna ziua, ma bucur mult ca sunt in Romania, este o tara pe care o iubesc. Sunt in fata unui meci pentru titlul mondial, foarte important pentru cariera mea" - Jean Paul Mendy

ora 12.23 - In sfarsit incepe si conferinta de presa, una deschisa de presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja. Este prezentata mai intai echipa lui Mendy, apoi cea a lui Bute.

ora 12.05 - Bute intarzie putin la conferinta de presa, care trebuie a inceapa din minut in minut.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Bute promite victoria, #Bute sarbatoreste piata Universitatii, #conferinta presa Lucian Bute, #Bute Mendy Bucuresti 2011, #bute mendy centura IBF, #Lucian Bute campion mondial IBF , #Campion Mondial IBF