Reactia lui Lucian Bute dupa KO-ul lui Froch

Luni, 19 Noiembrie 2012, ora 08:23
8477 citiri
Reactia lui Lucian Bute dupa KO-ul lui Froch

Lucian Bute, fostul campion mondial IBF la categoria supermijlocie, a reactionat dupa ce marele sau rival, Carl Froch, a castigat prin KO ultimul meci inainte de marea revansa din martie.

Bute sustine ca britanicul pare mai puternic ca niciodata, insa acest lucru nu il face sa dea inapoi, el anuntand inca o data ca revansa va avea loc in primavara anului viitor.

"A fost un meci de antrenament, era de asteptat sa se incheie asa pentru ca Mack e un boxer de numai 2-3 reprize. Dar asta nu-i scade din merite lui Froch. Mi s-a parut mai increzator si mai puternic ca niciodata. Puternic fizic si mental, se vede ca a crescut de la meci la meci. Face si greseli, dar daca stai la bataie cu el e greu de invins.

Meciul va fi sigur. Fie imediat, in martie, fie in vara anului viitor. Depinde de negocieri, depinde de IBF si de challengerul obligatoriu. Asii sunt acum la Froch, isi permite sa faca declaratii. El oricum vorbea mult si inainte. De un lucru sunt sigur, pot sa-l bat folosind atuurile mele, viteza, tehnica si inteligenta", a spus Bute pentru Prosport.

Carl Froch a castigat intr-o maniera impresionanta lupta cu americanul Yusaf Mack, ultima inainte de revansa asteptata cu Lucian Bute.

Froch l-a spulberat pe Yusaf Mack: "Oare Bute mai vrea revansa?"

Britanicul nu a avut nicio problema cu adversarul de peste Ocean , pe care l-a facut KO inca din runda 3, dupa ce in prealabil il mai trimisese la podea pe acesta.

Carl Froch arata o forma de invidiat in aceasta perioada, el explodand practic dupa intalnirea cu Bute, din luna mai, atunci cand a maturat ringul cu campionul din Romania, pe care l-a invins in 5 reprize.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Bute Froch revansa 2013, #Froch Mack rezultat, #Bute declaratie Froch Mack , #Campion Mondial IBF
Comentarii