Froch: L-am distrus pe Bute, l-am ruinat!

Marti, 22 Ianuarie 2013, ora 12:05
6214 citiri
Froch: L-am distrus pe Bute, l-am ruinat!

Carl Forch isi aminteste cu mare placere de victoria obtinuta in fata lui Lucian Bute, succes care a dus la renasterea carierei lui!

Pugilistul nascut la Nottingham afirma ca l-a ruinat pe Bute cu KO-ul de anul trecut.

"Victoria cu Bute a fost esentiala pentru mine, dupa ce-am pierdut cu Ward. Sa nu uitam ca Bute era considerat cel mai bun boxer de la categoria super-mijlocie inaintea luptei cu mine. 9 din 10 persoane spuneau ca nu-l voi bate, ca am imbatranit si ca ma voi retrage. Dar nu numai ca l-am batut, dar l-am dominat! L-am distrus! L-am ruinat si acum sunt un cu totul alt boxer", a spus Froch pentru Sky Sports 1.

Pentru britanic urmeaza acum revansa cu Mikkel Kessler, programata in luna mai, la Londra. O lupta pe care Froch abia o asteapta.

"M-a batut corect in Danemarca. N-am nimic de comentat! A fost o lupta intre doi razboinici si el s-a impus la puncte. E puternic si are un stil formidabil de a boxa. E o lupta pe care o astept cu nerabdare", a comentat englezul.

Daca lucrurile decurg bine, Froch ar putea avea parte de o revansa si cu Andre Ward, insa lupta cu boxerul american, in fata caruia a pierdut la puncte, nu-l entuziasmeaza la fel de mult ca aceea impotriva lui Kessler.

"E cel mai bun acum la super-mijlocie, dar boxeaza plictisitor si murdar. N-as putea sa dorm noaptea daca as face ceea ce face el in ring. N-as putea sa ma bucur de victorii. Insa daca voi boxa din nou cu el, o sa stiu ce sa fac; O sa boxez la fel de murdard ca el, o sa-mi folosesc cotul si voi aplica o tactica murdara", a conchis cel poreclit Cobra.

Carl Froch are 35 de ani si detine centura IBF la categoria super-mijlocie, pe care a pus mana in luna mai a anului trecut, dupa ce l-a invins prin KO in runda a 5-a pe Lucian Bute.

32 de lupte are Froch la profesionisti, dintre care 30 castigate (22 prin KO) si doua pierdute (ambele la puncte, cu Kessler in 2010, respectiv Ward in 2011).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Carl Froch ruinat Bute, #Carl Froch declaratii Bute, #Froch Kessler revansa , #Carl Froch