Exclusiv Froch: O sa-l fac din nou KO pe Bute - Interviu

Joi, 07 Februarie 2013, ora 09:12
7792 citiri
Exclusiv Froch: O sa-l fac din nou KO pe Bute - Interviu

Carl Froch a vorbit pentru Ziare.com despre Lucian Bute si o posibila noua lupta cu pugilistul nostru.

Intr-un interviu acordat in premiera pentru o publicatie din Romania, boxerul britanic e sigur ca Lucian Bute vrea revansa si ca aceasta va avea loc.

"Cred ca o a doua lupta intre mine si Bute va avea loc. Dar cred ca trebuie sa aiba loc la timpul potrivit. Nu cred ca acum era acelasi interes pentru lupta, cum ar fi, sa zicem, peste sase luni", a declarat Carl Froch pentru Ziare.com.

"Sunt sigur ca Lucian vrea revansa, pentru ca fiecare boxer invins vrea asta. Cred ca n-o vrea chiar acum, dar sunt sigur ca la un moment dat o s-o vrea", a continuat detinatorul centurii IBF la categoria supermijlocie.

Deznodamantul unei noi lupte? Froch n-are nicio indoiala ca il va face din nou KO pe Lucian Bute. Chiar mai devreme decat l-a facut anul trecut, la Nottingham.

"Doar ai vazut prima lupta. In acelasi fel... Dar mai repede", a conchis increzator Carl Froch.

Bute, facut KO de Froch! (Video)

"O revansa periculoasa pentru Bute"

Eddie Hearn e omul din spatele lui Carl Froch si cel datorita caruia am dat de "Cobra".

Bineinteles, l-am intrebat si pe promotorul lui Froch ce parere are despre o noua lupta cu Lucian Bute, una pe care Hearn o vede "periculoasa" pentru boxerul nascut la Pechea.

"O revansa cu Carl ar fi foarte periculoasa pentru Bute in momentul de fata. Vrea sa lupte, dar nu acum. A-l arunca imediat in ring impotriva lui Froch, dupa ce s-a intamplat in prima lupta, ar insemna un management prost", ne-a declarat Eddie Hearn.

Urmeaza Kessler

Pentru Carl Froch urmeaza acum o revansa mult asteptata cu danezul Mikkel Kessler, in fata caruia a pierdut la puncte in 2010, la Herning.

"Asta mi-am dorit! Va fi o lupta spectaculoasa si sunt pregatit sa-mi iau revansa" - Carl Froch.

Revansa lui Froch va avea loc pe 25 mai, la Londra, in impresionanta arena O2. Lupta va avea in joc centurile IBF si WBA la categoria supermijlocie.

Bute, cu gandul la centura WBC

In ceea ce-l priveste pe Lucian Bute, acesta s-a reorientat cand si-a vazut naruite sansele de a lupta cu pugilistul englez in aceasta primavara.

Astfel, Bute a pus ochii pe centura WBC, detinuta in prezent de Andre Ward, dar care s-a operat la umar la inceputul acestui an si nu-si poate apara titlul in perioada urmatoare.

In aceste conditii, oficialii WBC au propus urmatoarea varianta: castigatorul luptei dintre camerunezul Sakio Bika si muntenegreanul Nikola Sjekloca, programata pe 16 februarie, sa boxeze apoi in luna mai cu Bute pentru centura lasata vacanta de Andre Ward.

Planurile celor de la WBC merg mai departe si il includ apoi pe Ward. Invingatorul luptei dintre Bute si Bika/Sjekloca urmand a da piept cu neinvinsul Ward la sfarsitul acestui an.

Boxeaza pe National Arena?

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, un apropiat al lui Lucian Bute, ne-a dezvaluit ca sunt sanse destul de mari ca lupta din mai cu Bika sau Sjekloca sa aiba loc in Romania, pe National Arena.

"Va dati seama, o lupta a lui Bute pe National Arena, pentru ca asta e planul. Sa avem peste 50.000 de spectatori", ne-a declarat Rudel Obreja.

Obreja: Iata care e situatia lui Bute - interviu Ziare.com

La sfarsitul lunii mai a anului trecut, Lucian Bute a fost facut KO in runda a 5-a de Carl Froch, intr-o lupta ce a avut loc la Nottingham si care a avut in joc centura IBF la categoria supermijlocie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Carl Froch interviu Bute, #Carl Froch revansa Bute, #Carl Froch lupta Bute , #Carl Froch