Lucian Bute primeste o veste teribila de Craciun. Revansa cu Froch, anulata?

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 25 Decembrie 2012, ora 17:14
5646 citiri
Lucian Bute primeste o veste teribila de Craciun. Revansa cu Froch, anulata?

Lucian Bute, fostul campion mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, a primit o veste teribila chiar de Craciun. Mult-asteptata revansa cu britanicul Carl Froch ar putea fi anulata.

De cand si-a pierdut titlul mondial in fata "Cobrei" Froch, Bute nu mai inseamna foarte mult in lumea boxului profesionist, iar acest lucru se vede lesne din declaratiile rivalilor sai.

Desi contractul meciului Froch - Bute, din luna mai, continea o clauza clara care il obliga pe englez sa ii acorde revansa romanului, se pare ca acest "detaliu" va fi ignorat de "Cobra" si staff-ul sau.

In cea mai recenta interventie, britanicul a anuntat ca meciul revansa cu Bute este "in aer", putand fi anulat in perioada urmatoare.

"Lupta cu Bute ar mai putea avea loc, insa nu e nimic sigur. Cert este ca nu ne vom infrunta in perioada urmatoare. Prima mea partida va fi cu Mikkel Kessler, asta e cat se poate de clar", a anuntat Froch.

Froch - Kessler, in primavara. Bute - Froch, niciodata?

Reprezentantii lui Froch si Kessler discuta ultimele detalii ale meciului, care va avea loc in martie sau aprilie 2013.

Partida se va disputa pe terenul "Cobrei", in Marea Britanie, urmand a fi transmisa, cel mai probabil, de HBO.

Problema este ca Bute nu mai intereseaza pe nimeni. Daca Froch se va impune, atunci va deveni dublu campion mondial, castigand si titlul WBA detinut de Kessler. Cu doua centuri pe umeri, el se va indrepta, cu siguranta, catre campionul absolut al categoriei, Andre Ward.

Daca va pierde, britanicul va iesi definitiv din circuit iar un meci Bute - Froch in care niciunul dintre combatanti nu va pune pe masa un titlu mondial nu va atrage nici televiziuni si nici spectatori.

In aceste conditii, romanul are o singura sansa pentru a reveni in top - sa ii ia la rand pe oamenii din esalonul doi al categoriei, incepand cu Adonis Stevenson si continuand cu unul dintre fratii Dirrell. Daca va face fata, atunci cu siguranta va avea cel putin inca o partida pentru o centura. Daca nu va face fata, are toate sansele de a se retrage inainte de a implini 35 de ani.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Bute Froch meci anulat, #Bute Froch revansa 2013, #Froch Kessler 2013, #Lucian Bute adversari , #Carl Froch