Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Renunta Lucian Bute la revansa cu Froch?

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 10 Aprilie 2013, ora 08:58
4667 citiri
Renunta Lucian Bute la revansa cu Froch?

Lucian Bute ar putea renunta la meciul revansa cu britanicul Carl Froch.

Cel putin asta reiese din ultimele declaratii date de sportivul roman in presa canadiana.

Aflat in pregatire pentru lupta cu Jean Pascal, programata pe 25 mai, Bute a fost intrebat de jurnalisti daca se mai gandeste la posibilitatea de a-si lua revansa in fata lui Froch.

Raspunsul lui Lucian a fost insa unul enigmatic.

"Nu stiu ce se va intampla pe viitor, nu stiu ce va fi cu revansa impotriva lui Carl Froch, dar in acest moment pot spune ca sunt pregatit pentru meciul cu Jean Pascal", a explicat Bute.

In aceste conditii, desi exista o clauza in contract potrivit careia Froch este obligat sa ii acorde revansa lui Bute, romanul ar putea renunta de buna voie la acest meci.

Sunt sanse ca Lucian sa faca deja trecerea catre categoria semigrea, mai ales daca se va impune in fata lui Pascal, la sfarsitul lunii mai. La aceasta categorie ar avea adversari abordabili si ar avea, de asemenea, sansa de a se bate bate pentru un titlu mondial chiar din toamna.

Cum lui ii e tot mai greu sa slabeasca pentru a intra in limitele de la supermijlocie, nu ar fi exclusa trecerea la semigrea.

Un alt motiv al acestei decizii surprinzatoare poate fi chiar umilinta pe care a incasat-o la Nottingham. In urma cu un an, Bute a fost batut mar de Froch iar romanul ar fi realizat, intre timp, ca nu are sanse mari de revansa, motiv pentru care vrea sa renunte la meci cu totul.

La semigrea, Lucian Bute detine deja centura NABF si, daca se va impune in fata lui Pascal, va castiga unul dintre cele mai exclusiviste titluri din box, WBC Diamond.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Bute revansa Froch, #Bute Froch anulat, #Bute Pascal 2013, #Lucian Bute Jean Pascal , #Carl Froch