Bute, batut de Pascal (Video)

Duminica, 19 Ianuarie 2014, ora 07:24
74340 citiri
Bute, batut de Pascal (Video)
Foto: Digi Sport

Lucian Bute a fost batut clar, duminica dimineata, de Jean Pascal.

Pugilistul cu origini haitiene s-a impus la puncte, dupa 12 runde. Decizia a fost unanima din partea celor trei arbitri: 116-112, 117-110, 117-111.

In fata a peste 20 de mii de spectatori, care au umplut pana la refuz Bell Centre din Montreal, boxerul nostru a aratat un box ezitant si lipsit de vlaga. Bute a parut ca ii e frica sa loveasca pentru a nu fi surprins descoperit.

Bute a reusit sa-l puna in dificultate pe Pascal abia in ultima runda. Pana atunci, Pascal, care in urma cu 4 ani l-a batut de doua ori pe Adrian Diaconu, s-a distrat cu boxerul nostru si a asteptat decizia fara niciun fel de emotii.

O lupta dezamagitoare din partea boxerului nostru, care pare mai aproape de retragere decat de o lupta pentru un titlu mondial.

In urma acestei infrangeri, a doua din cariera, dupa cea cu Carl Froch din 2012, Lucian Bute a pierdut centura NABF la categoria semigrea si a ratat sansa de a pune mana pe centura WBC Diamond.

Cei doi boxeri vor primi cate doua milioane de dolari in urma acestei lupte.

VIDEO: Lupta dintre Bute si Pascal

Ati putut urmari, in direct pe site-ul Ziare.com, lupta dintre Lucian Bute si Jean Pascal.

Desfasurarea luptei:

INFO: Toti cei trei arbitri l-au dat invingator pe Jean Pascal.

BUTE, BATUT DE PASCAL LA PUNCTE

ora 07:23 - URMEAZA DECIZIA CELOR TREI ARBITRI

RUNDA 12: In sfarsit, Bute da bine in Pascal si a dat senzatia ca-l poate pune la podea. Pascal si-a revenit, insa, iar lupta se incheie cu o victorie clara in dreptul haitianului.

RUNDA 11: Bute si Pascal si-au impartit pumni seriosi pe final de runda. Din nou, insa, pugilistul nostru a parut ca ii e teama cand Pascal parea ca se afla in mare dificultate.

RUNDA 10: Bute sangereaza abundent in zona nasului. Pugilistul nostru a incasat lovituri dure in aceasta runda. Din pacate, Bute pare ca tot ce si-a propus de la aceasta lupta e s-o incheie in picioare.

RUNDA 9: Pascal da senzatia ca abia se mai poate misca in ring, dar Bute nu reuseste sa-l prinda si nu-l pune deloc in dificultate. Dupa 9 runde, haitianul n-are nicio urma pe fata.

INFO: Dupa calculele specialistilor, Bute a castigat o singura runda, in timp ce Pascal are in cont 7. In aceste conditii, pugilistul nostru are nevoie de un KO pentru a castiga.

RUNDA 8: Jean Pascal da semne de oboseala, dar Bute nu iese la atac si intra in jocul adversarului. Pe final de runda, Pascal a fortat din nou si Bute a fost pus in dificultate.

RUNDA 7: Haitianul are o noua runda cu lovituri mai multe si mai bune. Bute e in continuare temator, iar runda se duce tot in dreptul lui Pascal.

RUNDA 6: Pascal e mai insistent si loveste mai mult. Bute e ezitant si in aceasta runda, iar la jumatatea luptei haitianul se afla in avantaj.

RUNDA 5: O noua runda echilibrata. Cei doi boxeaza cu teama de a nu fi prinsi desfacuti. Abia pe final de runda s-au vazut ceva lovituri.

RUNDA 4: Lovituri bune de ambele parti. Din pacate, pe final de runda, Pascal a lovit mai bine si are mari sanse ca repriza sa mearga in contul lui.

RUNDA 3: O repriza mai buna pentru sportivul roman, care a iesit la atac. In continuare, insa, pare ca ii e teama sa atace, ca sa nu fie prins descoperit.

RUNDA 2: Pascal a lovit mai bine si Bute s-a clatinat serios. Pugilistul nostru pare ca ii e teama sa loveasca, iar runda merge clar in dreptul haitianului.

INFO: "Bute, Bute", striga in cor spectatorii din Centre Bell.

RUNDA 1: O runda echilibrata, fara lovituri puternice, cu ambii pugilisti incercand sa puna stapanire pe centrul ringului. O prima runda de tatonare.

ora 06:35 - "Let's get ready to rumble", striga Michael Buffer. LUPTA A INCEPUT

INFO: Lucian Bute evolueaza intr-un sort alb-rosu, in timp ce Jean Pascal poarta un sort de culoare albastra.

INFO: Cei trei arbitri sunt din Canada. De asemenea, arbitrul din ring e tot canadian.

ora 06:29 - In ring si-a facut aparitia si Jean Pascal.

ora 06:25 - Pe melodia celor de la U2 - Where the streets have no name, Lucian Bute isi face intrarea in ring.

ora 06:23 - Cei doi pugilisti se pregatesc sa intre in ring. Primul o va face Lucian Bute.

INFO: In joc se vor afla centurile NABF si WBC Diamond la categoria semigrea.

URMEAZA LUPTA DINTRE LUCIAN BUTE SI JEAN PASCAL

ora 06:12 - Egalitate intre Carlos Takam (Camerun) si Mike Perez (Cuba).

ora 05:42 - 20.479 de spectatori sunt prezenti la Bell Centre din Montreal, unde in jumatate de ora va incepe lupta dintre Lucian Bute si Jean Pascal.

ora 05:13 - Urmeaza lupta dintre Mike Perez (Cuba) si Carlos Takam (Camerun), la categoria grea, iar apoi vom avea main eventul dintre Lucian Bute si Jean Pascal.

ora 05:12 - Eleider Alvarez (Columbia) l-a batut la puncte pe Andrew Gardnier (Canada).

ora 05:07 - Imagini noi cu Bute la vestiar (foto Digi Sport). Publicul, in extaz.

ora 04:51 - Jean Pascal a ales o tunsoare inedita pentru aceasta partida:

ora 04:40 - Daca publicul e in extaz atunci cand pe ecran e aratat Bute, cand vine vorba de Pascal, reactiile sunt mixte.

ora 04:29 - Inca doua lupte si apoi vom avea main eventul dintre Lucian Bute si Jean Pascal.

ora 04:28 - Digi Sport a inceput transmisia galei.

ora 04:24 - Egalitate intre Sebastien Gauthier (Canada) si Javier Franco (Mexic).

ora 04:15 - Digi Sport inca n-a inceput transmisia galei, desi a anuntat ca va incepe la ora 04:00.

ora 03:43 - Mikael Zewski (Canada) l-a facut KO in runda a 7-a pe Krzysztof Szot (Polonia).

ora 03:23 - Publicul explodeaza cand pe ecranul gigant de deasupra ringului sunt aratate imagini cu Lucian Bute la vestiar.

ora 03:18 - In aproximativ 3 ore vor urca in ring Lucian Bute si Jean Pascal.

ora 03:10 - Debutantul Yves Ulysse Jr. (Canada) a obtinut o victorie impresionanta, prin TKO in runda a 4-a, in fata lui Evaggelos Tsirimokos (Belgia).

ora 02:49 - In a doua lupta a galei, Oscar Rivas (Columbia) l-a batut prin TKO in runda a 3-a pe Shawn Cox (Barbados).

ora 02:26 - In prima lupta a serii, Artur Beterbiev (Rusia) l-a invins pe Gabriel Lecrosnier (Franta) prin TKO in runda a 4-a.

ora 02:10 - Digi Sport va incepe transmisia TV de la Montreal la ora 04:00.

ora 02:05 - Pana la lupta dintre Bute si Pascal, gala de la Montreal va propune urmatoarele partide:

Sebastien Bouchard (Canada) vs Giuseppe Lauri (Italia)

Yves Ulysse Jr. (Canada) vs Evaggelos Tsirimokos (Belgia)

Sebastien Gauthier (Canada) vs Javier Franco (Mexic)

Artur Beterbiev (Rusia) vs Gabriel Lecrosnier (Franta)

Mikael Zewski (Canada) vs Krzysztof Szot (Polonia)

Oscar Rivas (Columbia) vs Shawn Cox (Barbados)

Eleider Alvarez (Columbia) vs Andrew Gardnier (Canada)

Mike Perez (Cuba) vs Carlos Takam (Camerun)

ora 02:00 - A INCEPUT GALA DE LA MONTREAL, al carei main event va fi lupta dintre Lucian Bute si Jean Pascal.

ora 01:30 - S-au deschis portile! Spectatorii isi ocupa locurile in Bell Centre din Montreal.

ora 01:16 - Doua scurte declaratii oferite de cei doi pugilisti pentru HBO Boxing:

"Cred ca e cea mai importanta lupta in istoria Canadei" - Lucian Bute.

"Aceasta lupta reprezinta pentru Canada ceea ce ar reprezenta o lupta intre Mayweather si Pacquiao pentru intreaga lume" - Jean Pascal.

ora 01:00 - Interbox sustine ca, daca il va invinge pe Pascal, Bute se va bate din nou cu Carl Froch, cel care l-a invins prin TKO in luna mai a lui 2012.

ora 00:01 - Fostul boxer roman Marian Simion il avertizeaza pe Bute ca primele patru runde vor fi cele mai dificile.

"Pascal e un boxer de explozie si loveste foarte puternic. E mai puternic decat Bute, dar daca Lucian depaseste primele 4-5 reprize, cand Pascal nu mai are o asemenea explozie si atata forta, cred ca va reusi sa se impuna, pentru ca are o frecventa mai mare la brate si cred ca va reusi sa puncteze mai mult", a declarat Simion, la Digi Sport.

ora 23:42 - Castigatorul luptei va avea apoi sansa sa lupte pentru centura WBC la categoria semigrea, impotriva detinatorului ei, canadianul Adonis Stevenson.

Stevenson e unul dintre cei mai in forma boxeri ai momentului. In 2013 a disputat patru lupte, toate fiind castigate inainte de limita. Pe Chad Dawson l-a batut chiar in prima runda!

ora 23:28 - Lucian Bute le-a facut o surpriza fanilor cu putine ore inainte de startul luptei cu Jean Pascal.

Lucian Bute le-a facut o surpriza fanilor sai pe Facebook

ora 23:00 - Leonard Doroftei a vorbit despre lupta ce va incepe in aproximativ 7 ore.

"Nu stiu daca ma trezesc sa vad meciul. Sunt batran! Pentru Bute e o lupta de orgoliu. Trebuie sa ne demonstreze ca ne-am inselat si ca meciul cu Froch e o victorie. Pascal are tot dreptul sa se laude pe unde apuca, pentru ca a facut meciuri bune. Totusi, cred ca Bute va face un meci frumos", a spus Doroftei, la Digi Sport.

ora 22:45 - La pariuri, Pascal e favorit (1.65 - victorie Pascal / 2.30 - victorie Bute).

ora 22:30 - Prezentatorul galei va fi celebrul Michael Buffer.

ora 22:05 - Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a lasat sa se inteleaga ca Lucian Bute va renunte la cariera de boxer daca nu va castiga intalnirea de maine dimineata.

"Daca Lucian nu va reusi sa castige acest meci, urmeaza o perioada gri in cariera sa", a spus Rudel Obreja, prezent la Montreal, pentru Radio Sport Total FM.

INFO: Sunt asteptati in jur de 21.000 de spectatori in Bell Centre din Montreal. Biletele au fost epuizate in doar cateva ore de la punerea lor in vanzare.

INFO: La televizor, lupta poate fi urmarita in direct pe Digi Sport (in Romania), HBO (in SUA), Sky Sports (in Marea Britanie) si Indigo (in Canada).

INFO: Bute (33 de ani) si Pascal (31 de ani) vor primi cate doua milioane de dolari pentru aceasta lupta.

INFO: In joc va fi pusa si centura WBC Diamond la categoria semigrea.

INFO: Bute a boxat ultima oara in luna noiembrie a lui 2012, cand l-a invins la puncte pe rusul Denis Grachev, in timp ce Pascal l-a facut KO in runda a 5-a pe George Blades, in luna septembrie a anului trecut.

INFO: Avancronica luptei o puteti vedea accesand linkul de mai jos:

Avancronica partidei de box dintre Lucian Bute si Jean Pascal

INFO: La cantarul oficial, Lucian Bute a trecut fara niciun fel de probleme. De cealalta parte, Pascal si-a facut greutate la limita.

Jean Pascal, aparitie socanta la cantarul oficial dinaintea meciului cu Bute

Tot in cadrul galei de la Montreal se vor mai disputa luptele:

Mike Perez (Cuba) vs Carlos Takam (Camerun)

Eleider Alvarez (Columbia) vs Andrew Gardnier (Canada)

Oscar Rivas (Columbia) vs Shawn Cox (Barbados)

Mikael Zewski (Canada) vs Krzysztof Szot (Polonia)

Artur Beterbiev (Rusia) vs Gabriel Lecrosnier (Franta)

Sebastien Gauthier (Canada) vs Javier Franco (Mexic)

Yves Ulysse Jr. (Canada) vs Evaggelos Tsirimokos (Belgia)

Sebastien Bouchard (Canada) vs Giuseppe Lauri (Italia)

PALMARESUL CELOR DOI:

Lucian Bute: 32 de lupte - 31 de victorii si o infrangere (cu Carl Froch)

Jean Pascal: 30 de lupte - 27 de victorii, o remiza si doua infrangeri (cu Carl Froch si Bernard Hopkins)

Initial, lupta trebuia sa se dispute pe 25 mai 2013, insa a fost reprogramata dupa ce pugilistul nostru s-a accidentat la mana stanga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#Bute batut Pascal, #Bute lupta Pascal video, #LIVE Lucian Bute lupta Jean Pascal, #Bute Pascal in direct, #Lucian Bute TV Digi Sport , #Jean Pascal