Lucian Bute, discurs emotionant dupa infrangerea cu Pascal: E dureros, n-am putut sa boxez

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 21 Ianuarie 2014, ora 14:08
5375 citiri
Lucian Bute, discurs emotionant dupa infrangerea cu Pascal: E dureros, n-am putut sa boxez

Lucian Bute a vorbit deschis despre lupta cu Jean Pascal, pierduta la puncte duminica dimineata.

Sportivul roman a recunoscut ca este o infrangere extrem de dureroasa pentru el deoarece a venit in fata rivalului sau local.

"Este clar ca e o infrangere dureroasa pentru mine. E o infrangere care m-a ranit in orgoliu, dar trebuie sa traiesc cu acest lucru. Face parte din acest sport si trebuie sa o accept. Si mai dureros este ca infrangerea a venit in fata lui Pascal. Daca pierdeam cu un pugilist din alta parte, nu eram atat de afectat. Dar a fost aici, in Quebec, unde toata lumea astepta lupta dintre noi, mai ales ca exista si o rivalitate intre noi", a explicat Bute la postul TVA Sports.

Galateanul a dezvaluit ca resimte un blocaj mental dupa ce a fost facut KO de Carl Froch iar acest lucru a fost decisiv in desfasurarea luptei cu Pascal.

"Dupa lupta cu Froch, atunci cand aud gongul este ceva care se declanseaza in creierul meu, nu ma lasa sa dau drumul la brate si nu pot sa boxez. Sunt emotii si circumstante care ma blocheaza. Este un blocaj mental.

Cred ca m-am batut singur. Nu vreau sa distrag atentia de la Pascal, el a castigat si eu l-am felicitat, dar cred ca Lucian Bute a fost batut tot de Lucian Bute", a mai spus acesta.

Fostul campion mondial nu se gandeste inca la retragere, insa admite ca revansa pe care i-a solicitat-o lui Pascal ar putea fi amanata.

"Vreau sa boxez in continuare. Voi avea o discutie cu oamenii care sunt alaturi de mine si vom lua o decizie. Daca voi avea nevoie de una sau doua lupte mai usoare, pentru a-mi recastiga increderea in fortele proprii si pentru a reintra in ritm, atunci asa vom face. Vom lua cea mai buna decizie pentru sanatatea mea si pentru viitorul meu."

Bute, batut de Pascal (Video)

Lucian Bute a fost invins la puncte de Jean Pascal intr-un meci disputat duminica dimineata la Montreal.

Lucian Bute, aproape de o decizie radicala dupa ce a fost batut de Pascal

Sportivul roman a fost dominat copios de adversarul sau iar cei trei arbitri judecatori i-au acordat victoria pugilistului de origine haitiana.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Bute Pascal rezultat, #Bute declaratie Pascal, #Bute blocaj mental, #Bute invins Pascal , #Jean Pascal