Bute lanseaza provocarea: Nu mi-e frica de nimeni, ii bat pe toti la categoria mea

Miercuri, 03 Noiembrie 2010, ora 09:47
2280 citiri
Bute lanseaza provocarea: Nu mi-e frica de nimeni, ii bat pe toti la categoria mea

Lucian Bute, campionul mondial la categoria super-mijlocie, in versiunea IBF, anunta ca nu se teme de nimeni si a lansat o provocare pentru ceilalti pugilisti.

"Nu conteaza cu cine ma voi lupta. Nu mi-e frica de nimeni. Cel mai mult ma incurca adversarii care fug in ring, care nu ies la bataie. M-as lupta oricand si pentru o unificare de centuri, dar momentan campionii sunt angrenati in Super Six. Eu astept sa termine si apoi voi accepta sa ma bat cu fiecare in parte", s-a confesat Lucian Bute, informeaza Ziarul National in editia tiparita.

Sportivul galatean a precizat ca va accepta si provocarea canadianului Jean Pascal, campionul WBC la semigrea, dar numai dupa ce isi va invinge toti rivalii de la categoria sa.

"Pascal stie ca sunt cel mai bun si vrea sa se lupte cu mine. La mine sunt 20.000 de spectatori la un meci, la el 3.000. Normal ca ar vrea sa se lupte cu mine. Deocamdata vreau sa-i bat pe toti la categoria mea. Ma bat cu toti din Super Six.

Am fost invitat, dar momentan nu se poate din cauza contractelor de televiziune. As vrea sa am trei meciuri in 2011, dintre care unul in Romania. Mai pot face fata la nivel inalt cel putin patru ani. Dupa ce ii bat pe toti, voi urca si categoria, ca sa ma lupt cu Pascal", a mai declarat detinatorul centurii IBF la super mijlocie.

La randul sau, presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a dezvaluit ca Bute va afla in aceasta saptamana care ii va fi urmatorul adversar.

"Cel mai tare ar fi Kelly Pavlik. Dar ar putea fi si Robert Stieglitz. Saptamana asta vom afla pe cine va infrunta Lucian. Speram ca in vara sa se poata bate la Bucuresti, daca autoritatile ne vor sprijini. Altfel, poate ca televiziunile nu se vor mai ascunde si vor cumpara meciul lui Lucian de pe 12 martie", a precizat Rudel Obreja.

Anterior, Lucian Bute fusese provocat, prin intermediul presei, de puternicul Andre Ward, care i-a transmis ca nu va rata ocazia de a se lupta cu el dupa ce va castiga turneul Super Six.

In varsta de 30 de ani, Bute si-a aparat recent, pentru a saptea oara, titlul mondial IBF la categoria supermijlocie.

M.D.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Bute lanseaza provocare, #Bute campion mondial IBF, #Bute lupta martie 2011 , #Kelly Pavlik