Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Bute, castiguri impresionante din box

Duminica, 06 Noiembrie 2011, ora 14:01
3501 citiri
Bute, castiguri impresionante din box

In cei 11 ani, de cand a trecut la profesionisti, Lucian Bute a obtinut castiguri impresionante in urma succeselor pe care le-a inregistrat.

Munca si sacrificiile pe care Lucian Bute le-a depus pentru a ajunge in varful lumii au fost recompensate pe masura. Sportivul nascut la Pechea s-a ales cu castiguri totale de 10,7 milioane de dolari din 2007 incoace pentru ca si-a aparat de noua ori centura cu diamante.

Bute a inceput cu o bursa de 200 de mii de dolari la primul meci in care a castigat titlul mondial, cu Alexandro Berrio, si a continuat cu doua burse de cate 700 de mii de dolari, pentru meciurile cu William Joppy si Librado Andrade.

Pentru meciul cu Fulgencio Zuniga, romanul a avut o bursa de 500 de mii de dolari, in timp ce la revansa cu Librado Andrade suma a crescut la 908.000 de dolari.

Pentru meciurile cu Edison Miranda si Jesse Brinkely, Bute a incasat 700.000, respectiv 1.000.000 de dolari, iar la penultimul meci, cu Brian Magee, a primit inca 2.000.000 de dolari.

Victoria pe care a obtinut-o in luna iulie la Romexpo, in fata lui Jean-Paul Mendy, i-a mai adus lui Bute 2.000.000 de dolari, la fel cum s-a intamplat si la meciul cu Magee.

In cel mai recent meci al sau, cu jamaicanul Glen Johnson, Bute a avut, de asemenea, o bursa de 2.000.000 de dolari.

Un total de 10,7 milioane de dolari, suma din care trebuie sa plateasca taxe de 40 la suta, sa-i plateasca pe membrii staff-ului si sa-si asigure pregatirea.

Lucian Bute l-a invins la puncte pe veteranul Glen Johnson si a reusit sa-si pastreze astfel pentru a noua oara consecutiv centura mondiala la categoria super-mijlocie, versiunea IBF.

Lucian Bute l-a batut mar pe Glen Johnson

La profesionisti, Bute are un palmares de invidiat, cu 30 de victorii din tot atatea meciuri.

In 2011, Bute i-a invins fara probleme pe irlandezul Brian Magee, francezul Jean Paul Mendy si jamaicanul Glen Johnson.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#lucian bute, #castiguri box , #stiri Lucian Bute