Bute, despre meciul cu Johnson si urmatoarea lupta. Doroftei n-a mai venit la aeroport

Vineri, 11 Noiembrie 2011, ora 13:45
4745 citiri
Bute, despre meciul cu Johnson si urmatoarea lupta. Doroftei n-a mai venit la aeroport

Lucian Bute a sosit vineri dupa-amiaza in tara si a sustinut o conferinta de presa in care a vorbit despre victoria obtinuta in fata lui Glen Johnson si urmatoarea sa lupta.

"N-a fost un meci usor. Am avut un adversar cu multa experienta in boxul profesionist. Mi-am respectat strategia stabilita cu antrenorul si mi-am asigurat victoria. Doi dintre cei trei arbitri mi-au dat toate cele 12 reprize mie. Sunt singurul boxer care l-a batut pe Johnson in asa maniera", a spus Bute, in Salonul Prezidential al Aeroportului Henry Coanda.

"Am vrut sa castig prin KO, dar e bine si asa, pentru ca am nevoie de experienta, de lupte grele", a continuat acesta.

In ceea ce priveste urmatoarea lupta, pugilistul roman sustine ca ar vrea sa boxeze in primavara cu unul dintre cei doi finalisti ai turneului Super Six, Andre Ward sau Carl Froch, insa nu e sigur ca acestia vor dori un meci cu el.

"Sper ca la anul sa unific centurile. As vrea ca invingatorul din Super Six sa boxeze cu mine, insa sunt sanse mici. Daca va castiga Ward, mi-e greu sa cred ca va accepta sa boxeze cu mine in martie. In cazul in care va castiga Froch, atunci sunt mai multe sanse", a dezvaluit Bute.

"Boxez in orice loc din lumea asta, daca imi sunt acceptate conditiile", a mai precizat detinatorul centurii IBF la categoria supermijlocie.

La revenirea in tara a lui Lucian Bute si-a anuntat prezenta si Leonard Doroftei, insa acesta n-a mai sosit la aeroport.

Ati putut urmari, in format LIVE text, pe site-ul Ziare.com, sosirea in tara a campionului IBF la categoria supermijlocie, Lucian Bute: .

INFO: Desi si-a anuntat prezenta, Leonard Doroftei n-a fost prezent la aeroport pentru a-l felicita pe Lucian Bute.

ora 14:02 - SFARSITUL CONFERINTEI DE PRESA

"Andre Ward are tehnica si finete, in timp ce Carl Froch e un boxer de forta. Cred ca, daca se ajunge in repriza a 12-a, va castiga Ward. Pe Froch il vad castigand doar inainte de limita"

"In plus, vreau sa fiu sanatos dupa ce-mi termin cariera, nu sa ajung sa vorbesc singur pe strada. Asa ca n-are rost sa ma bat aiurea"

"Puteam sa fortez si cu Johnson, dar m-am invatat minte din meciul acela cu Andrade, cand era sa-mi stric cariera din cauza unei ultime reprize, in care am vrut sa fac spectacol"

"Boxez in orice loc din lumea asta, daca imi sunt acceptate conditiile"

"Sper ca la anul sa unific centurile. Sper ca invingatorul din Super Six sa boxeze cu mine, insa sunt sanse mici. Daca va castiga Ward, mi-e greu sa cred ca va accepta sa boxeze cu mine in martie. In cazul in care va castiga Froch, atunci sunt mai multe sanse"

"Nu vreau sa mai bag in seama rautatile altora. Ma consumam inainte cand vedeam ca sunt criticat, dar acum ma lasa imun"

"Mi-as dori sa am trei meciuri si anul viitor, dar nu stiu daca vor fi tot atatea. Voi decide impreuna cu cei de la Interbox"

"Am avut un an excelent, cu trei meciuri perfecte. Nici nu m-am accidentat. Si nu e deloc usor sa faci trei meciuri intr-un an"

"Eu cred ca el n-a mai riscat deloc din repriza a 8-a pentru ca si-a dat seama ca meciul e pierdut. Asa a stat la panda si a asteptat o lovitura norocoasa, cu care sa ma faca KO"

"Am vrut sa castig prin KO, dar e bine si asa, pentru ca am nevoie de experienta, de lupte grele"

"Glen Johnson are capul foarte tare si, din acest motiv, m-am si accidentat in repriza a patra. Asta a fost si un motiv din cauza caruia n-am mai lovit asa puternic din acea repriza"

"Sunt bucuros ca toate site-urile din America au vorbit frumos de mine dupa acest meci"

"N-a fost un meci usor. Am avut un adversar cu multa experienta in boxul profesionist. Mi-am respectat strategia stabilita cu antrenorul si mi-am asigurat victoria. Doi arbitri mi-au dat mie toate cele 12 reprize. Sunt singurul boxer care l-a batut pe Johnson in asa maniera"

"Va multumesc din suflet ca ati venit in numar mare aici. Ma bucura sa vad atata interes din partea dumneavoastra. Sunt fericit ca pot sa ma intorc acasa tot cu centura"

ora 13:40 - A INCEPUT CONFERINTA

ora 13:39 - Lucian Bute a intrat in Salonul Prezidential, iar conferinta de presa sta sa inceapa.

ora 13:20 - Avionul a aterizat.

INFO: Lucian Bute va sta in tara timp de trei saptamani.

ora 13:10 - Avionul cu care Bute revine in tara are cateva minute de intarziere.

*Avionul cu care Bute se intoarce in tara ar trebui sa aterizeze in jurul orei 13:10 pe aeroportul Henry Coanda din Otopeni.

INFO: La scurt timp dupa ce va ateriza, Bute va sustine o conferinta de presa in Salonul Prezidential al aeroportului.

INFO: Lucian Bute va fi asteptat la aeroport de Leonard Doroftei.

Lucian Bute l-a batut clar duminica dimineata pe veteranul jamaican Glen Johnson si si-a aparat astfel cu succes, pentru a noua oara consecutiv, centura IBF la categoria supermijlocie.

Lucian Bute l-a batut mar pe Glen Johnson

A fost a treia lupta sustinuta de Bute in acest an. Sportivul nostru a mai luptat in 2011 cu irlandezul Brian Magee si francezul Jean Paul Mendy.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#Lucian Bute sosire Romania, #Lucian Bute intoarcere Romania, #Lucian Bute conferinta presa , #stiri Lucian Bute