Bute, facut KO de Alvarez (Video)

Sambata, 25 Februarie 2017, ora 05:57
47294 citiri
Bute, facut KO de Alvarez (Video)
Foto: TVA Sport

Lucian Bute a fost invins prin KO, sambata dimineata, de Eleider Alvarez, intr-o lupta disputata in Quebec, la categoria semigrea.

Pugilistul roman, care peste trei zile va implini 37 de ani, a rezistat doar pana in runda a 5-a cu Alvarez, care l-a surprins cu un croseu si l-a trimis, apoi, la podea cu o directa de dreapta.

Boxerul nascut la Pechea, revenit dupa aproape un an de pauza ca urmare a scandalului de dopaj, a inceput mai bine lupta si a pus stapanire pe centrul ringului, insa fara sa-l puna vreun moment in dificultate pe columbian, care a preferat sa astepte si sa "intepe" prin directa de dreapta.

Dupa patru runde lipsite de lovituri puternice, dar in care Bute s-a ales, totusi, cu o taietura la nas, scorul era egal, cu cei doi boxeri castigand cate doua runde, conform specialistului televizunii canadiene care a transmis lupta.

A venit insa runda a 5-a, una in care Alvarez a iesit, practic, la lupta si inca din primele secunde a inceput sa loveasca puternic. Lupta s-a incheiat dupa ce pugilistul columbian, neinvins la profesionisti, l-a surprins pe Bute cu un croseu, iar apoi l-a trimis in lumea viselor cu o directa de dreapta.

E cea de-a 4-a infrangere din cariera lui Bute si a doua suferita prin KO, dupa cea de acum 5 ani, de la Nottingham, in fata lui Carl Froch, venita tot in runda a 5-a!

O infrangere grea pentru Bute, care ar putea lua in calcul retragerea. Daca nu, conform promoterului sau, Yvon Michel, ar exista posibilitatea unei revanse cu Jean Pascal, in fata caruia a pierdut la puncte la inceputul lui 2014.

Prima reactie a lui Bute dupa ce a fost facut KO de Alvarez

De partea cealalta, pentru Alvarez, ajuns la 22 de victorii (11 prin KO), va urma o lupta pentru titlul mondial WBC la categoria semigrea cu Adonis Stevenson.

Ati putut urmari, in direct pe site-ul Ziare.com, lupta dintre pugilistul roman Lucian Bute si boxerul columbian Eleider Alvarez, de la categoria semigrea.

Desfasurarea luptei:

RUNDA 5: Lucian Bute a fost facut KO de Alvarez, care l-a surprins cu un croseu si l-a trimis apoi la podea cu o directa de dreapta. Pugilistul nostru n-a mai reusit sa se ridice.

RUNDA 4: Cei doi pugilisti au dat drumul la lovituri, dar inca n-am asistat la nimic spectaculos. Bute are in continuare centrul ringului si a reusit sa-l impinga in corzi de cateva ori pe Alvarez, care insa pare ca nu e afectat deloc de loviturile lui Bute.

RUNDA 3: Lupta s-a incins in aceasta runda, una in care Bute a punctat mai mult. Columbianul continua sa fie periculos cu directa de dreapta si a reusit sa-i deschida nasul boxerului nostru.

1-1 ar fi scorul la runde conform specialistului televiziunii canadiene.

RUNDA 2: Bute continua sa fie boxerul mai insistent si a punctat bine cu jabul de dreapta, in timp ce columbianul e periculos cu directa de dreapta. O noua runda echilibrata.

RUNDA 1: O prima runda de tatonare, fara lovituri puternice, cu un mic avantaj de partea sportivului nostru, care a tinut centrul ringului si a cautat mai mult sa loveasca.

ora 05:37 - STARTUL LUPTEI

05:26 - Se intoneaza imnul Romaniei, iar in sala din Quebec se vad multe steaguri tricolore.

05:24 - Isi face aparitia si columbianul, imbracat in albastru.

05:22 - Primul care intra e Lucian Bute, care va boxa intr-un sort alb cu dungi albastre.

05:20 - Cei doi pugilisti vor intra din clipa in clipa in ringul din Videotron.

ora 05:05 - Tocmai s-a terminat si ultima lupta de dinaintea main-eventului, astfel ca meciul dintre Bute si Alvarez va incepe in cateva minute.

ora 05:00 - Lupta va incepe in aproximativ 30 de minute.

ora 04:30 - Mesajul lui Bute cu putin timp inainte de startul luptei:

Ca milioane de romani, dupa 1989, am ales sa plec in lume in 2003 si sa-mi fac o viata mai buna pentru mine si familia mea. Am reusit si sunt un roman fericit aici, raman recunoscator vesnic celor din Quebec/Canada, ca m-au adoptat si mi-au dat o sansa. Am un meci important de castigat!

INFO: Va fi cea de-a 37-a lupta la profesionisti pentru Lucian Bute (37 de ani). A castigat 32 dintre ele (25 prin KO), trei le-a pierdut si una a terminat-o la egalitate.

INFO: De partea cealalta, Alvarez (32 de ani) are 21 de victorii (10 prin KO) din tot atatea lupte.

INFO: Castigatorul luptei are mari sanse sa boxeze apoi pentru centura WBC la categoria semigrea, cu canadianul Adonis Stevenson. In privinta invinsului, pentru acesta se zvoneste despre o lupta cu Jean Pascal.

Veste buna pentru Lucian Bute inaintea luptei de sambata

INFO: Pugilistul nostru, care n-a mai boxat de aproape un an dupa acuzatiile de dopaj, se declara pregatit: "Sunt foarte increzator. Il respect pe Alvarez, e neinvins, dar Quebec-ul e casa mea si sunt sigur ca vineri seara (sambata dimineata in Romania - n.red.) voi avea parte de un nou moment fericit".

INFO: Atat Leonard Doroftei, cat si Ionut Iftimoaie cred in sansele lui Bute, dupa cum au afirmat in interviurile acordate Ziare.com.

Doroftei ii da un sfat pretios lui Bute inaintea revenirii in box - Interviu

Ionut Iftimoaie, despre lupta lui Bute si o posibila retragere a acestuia - Interviu

INFO: Din pacate, nicio televiziune din Romania n-a achizitionat drepturile TV pentru aceasta lupta.

Lupta lui Lucian Bute nu se vede in Romania: Nu pretul a fost problema

Precedenta lupta a lui Lucian Bute a avut loc pe 30 aprilie 2016, la Washington, cu suedezul Badou Jack, confruntare terminata cu o remiza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Bute facut KO Alvarez, #LIVE box Bute Alvarez, #Bute lupta Alvarez direct , #stiri Lucian Bute