Bute l-a batut pe Johnson cu o mana!

Luni, 07 Noiembrie 2011, ora 07:24
4097 citiri
Bute l-a batut pe Johnson cu o mana!

Lucian Bute a boxat mai mult de jumatate de meci impotriva jamaicanului Glen Johnson accidentat, insa chiar si asa a reusit sa se impuna fara probleme.

In repriza a patra a meciului disputat in "Pepsi Coliseum" din Quebec, campionul mondial a simtit o durere ascutita in pumnul stang, fiind chiar suspect de fractura.

"In runda a patra am simtit o durere ascutita la pumnul stang. Sper sa nu fie fractura, desi mana mi s-a umflat foarte tare. In timpul meciului am strans din dinti si am incercat sa lovesc din toate puterile, dar Johnson s-a aparat foarte bine", a marturisit Lucian Bute, conform editiei tiparite a cotidianului Adevarul.

"Intr-o mana", asa cum spun fanii boxului despre pugilistii care se accidenteaza la unul din brate in timpul meciului, Bute a continuat sa ii dea pumni lui Glen Johnson, aparandu-si titlul mondial intr-o maniera extrem de convingatoare.

Pentru sportivul galatean urmeaza acum o vizita la spital, unde va afla natura problemelor sale, el fiind suspect de fractura.

Lucian Bute l-a invins la puncte pe veteranul Glen Johnson si a reusit sa-si pastreze astfel pentru a noua oara consecutiv centura mondiala la categoria super-mijlocie, versiunea IBF.

Lucian Bute l-a batut mar pe Glen Johnson (Galerie foto)

La profesionisti, Bute are un palmares de invidiat, cu 30 de victorii din tot atatea meciuri.

Ce urmeaza pentru Lucian Bute

In 2011, Bute i-a invins fara probleme pe irlandezul Brian Magee, francezul Jean Paul Mendy si jamaicanul Glen Johnson.

M.D.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Bute batut Johnson, #Bute victorie accidentat mana, #Bute fractura mana stanga, #Lucian Bute victorie Glen Johnson , #stiri Lucian Bute