Bute l-a facut KO pe Mendy in runda a patra

Sambata, 09 Iulie 2011, ora 23:35
16452 citiri
Bute l-a facut KO pe Mendy in runda a patra

Lucian Bute si-a aparat pentru a opta oara centura IBF la categoria supermijlocie, invingandu-l pe francezul Jean-Paul Mendy prin knock-out, in runda a patra.

Lucian Bute l-a invins prin knock out in repriza a patra pe challengerul francez Jean-Paul Mendy, sambata seara, in fata a 9.000 de spectatori prezenti in arena de la Romexpo.

Pugilistul roman l-a trimis la podea pe Jean-Paul Mendy cu o lovitura fulgeratoare in runda a patra, aparandu-si cu succes centura mondiala IBF la categoria supermijlocie pentru a opta oara.

Bute a preluat centrul ringului inca din startul partidei, determinandu-l pe Mendy sa intre in defensiva pe parcursul unei runde inaugurale in care cei doi mai mult s-au tatonat, impartindu-si cateva lovituri mai puternice abia spre final.

"Mister KO" a facut o runda secunda foarte buna, aplicandu-i francezului un croseu de dreapta in plina figura, in uralele spectatorilor prezenti la Romexpo.

Avertizat in startul rundei a treia pentru tinere, Jean-Paul Mendy a dominat schimbul de lovituri pentru cateva momente, dar romanul a rasturnat rapid situatia si l-a trimis in colt cu un upercut fulgerator.

Francezul a inceput excelent runda a patra, ce parea a se termina in avantajul sau, dar ultimele secunde au fost decisive pentru soarta titlului mondial. Dupa o serie de eschive care nu anuntau nimic, Bute a lovit incredibil cu stanga si l-a trantit la podea pe Mendy, trecandu-i prima infrangere in palmares.

Aflat la prima victorie in Romania, Lucian a izbucnit in lacrimi in fata publicului aflat in delir: "Vreau sa va multumesc din tot sufletul, ati fost extraordinari. Sunt mandru ca sunt roman!"

Lucian Bute, in lacrimi: Sunt mandru ca sunt roman

Lucian Bute, despre meciul cu Mendy

Intalnirea dintre Lucian Bute si Jean-Paul Mendy a fost transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Comentariu LIVE Text:

Bute izbucneste in lacrimi, publicul e in picioare!

Runda 4 - Momente bune pentru Mendy in startul reprizei, dar Bute loveste bine cu dreapta si revine in centru. Incredibil! Bute ataca fulgerator si il trimite pe francez la podea cu o lovitura de stanga! Meciul s-a incheiat, Lucian castiga prin KO!

Runda 3 - Mendy este avertizat de arbitru pentru tinere si pentru o lovitura aplicata in zona cefei. Bute se lasa dominat pentru cateva momente, dar trimite un upercut fulgerator care ii da capul pe spate lui Mendy. Publicul erupe!

Runda 2 - Lucian este incurajat de public, care scandeaza "Romania, Romania!" Momente bune pentru Bute, care ii aplica francezului un croseu dreapta in plina figura. Mendy sta in continuare la panda si asteapta momentul propice pentru a ataca.

Runda 1 - Bute a preluat centrul ringului inca din start, iar francezul a intrat in defensiva. Cei doi jucatori au facut o repriza de tatonare, impartindu-si in cele din urma cateva lovituri.

A inceput partida!

23:17 Este prezentat si Bute! Romanul este ovationat de cei 9.000 de spectatori!

23:15 Celebrul "Let's get ready to rumble!" se aude si in Romania! Michael Buffer il prezinta pe francezul Jean-Paul Mendy.

23:13 Se intoneaza imnul Romaniei, care rasuna din pieptul tuturor celor prezenti in sala!

23:11 Se intoneaza imnul Frantei.

23:10 Se intoneaza imnul national al Canadei.

INFO - Meciul va fi arbitrat de Marlon Wright (Canada).

23:08 Bute isi face aparitia pe acordurile piese "Where the streets have no name", apartinand trupei U2!

23:07 Buffer ia din nou cuvantul si il anunta pe campionul mondial Lucian Bute.

23:04 Mendy isi face intrarea in ringul de la Romexpo intr-o mare de artificii si lumini.

23:03 Jean Paul Mendy este chemat in ring. Publicul il intampina pe challengerul francez cu un cor de fluieraturi.

23:01 Michael Buffer intra in ring in aplauzele publicului!

23.00 - Lucian Bute, care se afla alaturi de antrenorul Stephane Larouche, a cerut ca podeaua ringului sa fie bine stearsa.

21.40 - Sala este plina in aceste momente, aproximativ 9.000 de oameni asteapta partida vedeta a galei dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy.

21.00 - La gala au mai sosit alte personalitati ale sportului romanesc, precum Helmuth Duckadam, Francisc Vastag, Bogdan Stelea, Monica Rosu, Radu Voina, Ioan Becali sau Viorel Paunescu.

20.30 - "Stim cu toti cine e Bute, un adevarat campion al Romaniei. Suntem cu totii alaturi de el si suntem convinsi ca va castiga.", Adrian Diaconu la Radio GSP.

20.25 - Jean Paul Mendy si staff-ul sau au ajuns la Romexpo

20.05 - Lucian Bute a sosit si el la Romexpo. Imbracat in tricou si sort albastre, campionul roman a venit insotit de presedintele Interbox, Jean Bedard, de antrenorul Stephane Larouche.

19.30 - Aproximativ 3.000 de persoane s-au strans pana acum la Romexpo.

Avancronica meciului Bute - Mendy. Vezi palmaresul celor doi pugilisti

Intalnirea a avut loc la sala Romexpo din Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Bute victorie Mendy, #Bute victorie Romania, #Bute KO Mendy, #Bute campion mondial IBF , #stiri Lucian Bute