Doroftei ii da un sfat pretios lui Bute inaintea revenirii in box - Interviu

Joi, 23 Februarie 2017, ora 15:00
6817 citiri
Doroftei ii da un sfat pretios lui Bute inaintea revenirii in box - Interviu
Foto: Hepta.ro

Fostul mare pugilist roman Leonard Doroftei i-a oferit un sfat pretios lui Lucian Bute, inaintea confruntarii cu Eleider Alvarez, de sambata dimineata.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Leonard Doroftei l-a sfatuit pe Bute sa nu stea la bataie cu pugilistul columbian, pentru a avea o sansa sa castige.

Totodata, Doroftei s-a aratat optimist ca Bute il va invinge pe Alvarez, pronosticand un succes la puncte.

Confruntarea dintre Lucian Bute si Eleider Alvarez are loc sambata dimineata, de la ora 5:30, in direct pe Ziare.com.

Iata interviul acordat Ziare.com de Leonard Doroftei:

Cum vedeti dvs. acest meci? Cine are prima sansa?

Este un meci bine-venit. Lucian porneste cu prima sansa. Este dornic de a-si reabilita numele si imaginea si a muncit destul de mult pentru a face asta. Cred ca va fi foarte motivat.

Il cunoasteti pe Eleider Alvarez? Ce ne puteti spune despre el?

Boxeaza pe stilul sud-american, care cred ca ii va veni foarte bine lui Lucian. Nu trebuie sa stea la schimb de lovituri si sa fie intr-o continua miscare. Chiar daca are o varsta, cred ca s-a pregatit foarte bine pentru acest meci si va face o lupta mare.

Ce calitati au pugilistii sud-americani?

Sunt agresivi, lovesc cu ambele brate si sunt tot timpul pe atac. Lucian poate specula defectele lor prin miscare. Ar fi bine sa faca un box amator, combinat cu cateva lovituri din boxul profesionist. Asta il va ajuta foarte mult, sa nu stea la schimbul de lovituri.

E primul meci dupa o pauza de zece luni pentru Lucian? Ce reprezinta aceasta perioada pentru un pugilist? E o perioada lunga?

Nu este o problema perioada lunga de inactivitate. Problema poate fi doar perioada prin care a trecut, cu cazul de dopaj, sa nu-l fi afectat. Dar eu cred ca este un luptator puternic, a muncit mult mai mult decat a facut-o pana acum si va face un meci frumos.

Yvone Michelle a anuntat ca Lucian va mai avea parte de meciuri chiar daca va pierde cu Alvarez. E important ca s-a luat o presiune de pe umerii sai?

Da, este. Michelle Yvone este omul care ne-a schimbat noua viata, ne-a facut sa fim campioni, ne-a dat aceasta sansa. Trebuie sa credem in el.

Care ar fi pronosticul dvs.?

Cred ca se va incheia la puncte si victoria va fi de partea noastra.

Credeti ca Lucian mai poate deveni campion mondial?

Noi speram acest lucru, pentru el, pentru binele boxului romanesc. Va fi o imagine buna pentru boxul romanesc aceasta revenire.

Quarterly Report - Editia 4

Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a fost primit luni, 20 mai, pe Aeroportul Internaţional Esenboga, de reprezentanţi ai autorităţilor din Ankara. El face o vizită oficială în Turcia, la invitaţia...
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, a fost invitata ultimei ediții a rubricii „Cu fața la alegători”, unde a vorbit despre proiectele realizate în mandatul său, despre...
#Lucian Bute Eleider Alvarez, #Lucian Bute Leonard Doroftei , #stiri Lucian Bute