Lucian Bute dezvaluie tactica pentru meciul cu Grachev: "Daca-i prind una la ficat..."

Luni, 29 Octombrie 2012, ora 08:30
4184 citiri
Lucian Bute dezvaluie tactica pentru meciul cu Grachev: "Daca-i prind una la ficat..."

Lucian Bute, fostul campion mondial la supermijlocie, in versiunea IBF, a dezvaluit tactica pe care o va folosi in meciul cu rusul Denis Grachev, lupta programata duminica, 4 noiembrie.

Sportivul galatean marturiseste ca se afla in ultima parte a pregatirii pentru partida si sustine ca nu este speriat de Grachev, cel care a anuntat ca il va face KO chiar la Montreal. Bute are si o tactica pregatita, el urmand a "cauta" ficatul adversarului.

"Am intrat pe ultima suta de metri cu antrenamentele. Am lucrat foarte bine cu partenerii de sparring. Cu greutatea sunt in parametri care trebuie. Toate lucrurile sunt in grafic. As minti daca as spune ca nu ma mai gandesc deloc la Froch, dar cel mai important meci este urmatorul. Sunt focusat pe lupta cu Denis Grachev, vreau sa iasa extraordinar. Trebuie sa castig frumos, pentru ca ma va ajuta mult, chiar si intr-un posibil contract cu HBO.

Grachev a facut sport toata viata lui. Este un atlet desavarsit. A primit multe, chiar si picioare, deci duce la lovituri, are experienta la incasat. Trebuie sa fiu atent pentru ca loveste puternic si la ultimul meci a obtinut o victorie prin KO, chiar daca nu era favorit. A fost numarat, dar s-a ridicat, a crezut in el si pana la urma a invins.

A declarat ca vine la Montreal sa ma puna la podea. Multi au spus ca vin in Canada sa ma faca KO. Nu a reusit nici unul. Important e sa dau bine in ring, sa punctez decisiv si sa arat ca Lucian s-a intors. Daca-i prind una la ficat, nu se mai ridica. Si daca isi va apara zona aia mai mult decat trebuie, va ramane descoperit in alta parte", a explicat Bute in Libertatea.

Intrebat despre infrangerea umilitoare suferita in fata lui Carl Froch, romanul spune ca a lasat in urma acel KO si ca incearca sa redevina in top.

"Infrangerea e la trecut. Am lasat in spate tot ce a fost. Pornind de acum incep o noua cariera, un nou drum spre titlul mondial. Am tras linie si o iau de la zero", a mai spus Bute.

Bute dezvaluie planul de revenire in elita

Meciul dintre Lucian Bute si Denis Grachev va avea loc duminica dimineata, in Bell Centre din Montreal.

Iata ce televiziune din Romania va transmite meciul dintre Bute si Grachev

Partida va puea fi urmarita pe site-ul Ziare.com, dar si pe postul Money TV.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Bute tactica Grachev, #Bute Grachev LIVE 2012, #Bute vs Grachev , #stiri Lucian Bute