Lucian Bute lupta pentru titlul mondial: Cati bani va castiga pugilistul nostru

Sambata, 30 Aprilie 2016, ora 14:34
17167 citiri
Lucian Bute lupta pentru titlul mondial: Cati bani va castiga pugilistul nostru
Foto: Facebook/Lucian Bute

Lucian Bute va reveni in ring, duminica dimineata, urmand sa se lupte cu suedezul Badou Jack, la Washington, intr-un meci in care in joc este centura WBC la categoria supermijlocie.

Pentru partida programata duminica de la ora 6:30, in direct pe Ziare.com, Bute va avea o bursa de 500 de mii de dolari, potrivit Expressen.

La randul sau, Badou Jack se va lupta pentru o bursa similara. Cei doi pugilisti vor primi banii indiferent de rezultat.

Cati bani a castigat Bute din box

Bute a inceput cu o bursa de 200 de mii de dolari la primul meci in care a castigat titlul mondial, cu Alexandro Berrio, si a continuat cu doua burse de cate 700 de mii de dolari, pentru meciurile cu William Joppy si Librado Andrade.

Pentru meciul cu Fulgencio Zuniga, romanul a avut o bursa de 500 de mii de dolari, in timp ce la revansa cu Librado Andrade suma a crescut la 908.000 de dolari.

Pentru meciurile cu Edison Miranda si Jesse Brinkely, Bute a incasat 700.000, respectiv 1.000.000 de dolari, iar la penultimul meci, cu Brian Magee, a primit inca 2.000.000 de dolari.

Victoria pe care a obtinut-o in luna iulie a anului 2011 la Romexpo, in fata lui Jean-Paul Mendy, i-a mai adus lui Bute 2.000.000 de dolari, la fel cum s-a intamplat si la meciul cu Magee.

In meciul cu jamaicanul Glen Johnson, Bute a avut, de asemenea, o bursa de 2.000.000 de dolari.

In schimb, dupa infrangerea clara cu Carl Froch, Bute a incasat 1 milion de dolari, chiar daca a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Infrangerea i-a scazut totusi cota lui Bute, romanul primind doar 500 de mii de dolari pentru succesul obtinut in fata lui Denis Grachev.

Bute a revenit la o bursa impresionanta insa in meciul cu Jean Pascal, dupa care a incasat 2 milioane de dolari, desi a pierdut.

In meciul de revenire cu Andrea DiLuisa, Bute a avut o bursa de doar 350 de mii de dolari, pentru ca la ultima intalnire, cu James DeGale, bursa sa fie de 1.5 milioane de dolari.

Asadar, Bute a reusit sa castige in intreaga cariera peste 15 milioane de dolari.

Prezentarea partidei cu Badou Jack

Lucian Bute va reveni in ring si va lupta pentru titlul mondial WBC, intr-un meci cu Badou Jack.

Partida se va disputa pe 1 mai (in noaptea de 30 aprilie la Washington), dupa ora 6:30 (ora Romaniei) si va fi televizata in tara noastra de Digi Sport. Confruntarea va fi transmisa in direct si de Ziare.com.

Ajuns la 36 de ani, Bute va lupta pentru centura WBC la categoria supermijlocie, la care s-a consacrat.

Pugilistul nostru il va avea in fata pe Badou Jack, un sportiv in varsta de 32 de ani care isi apara pentru a doua oara centura WBC.

Badou Jack are 20 de victorii la profesionisti, dintre care 12 prin KO, si o singura infrangere.

Daca il va invinge pe Badou Jack, Bute va lupta apoi cu invingatorul dintre James De Gale si Rogelio Medina, intr-un meci pentru unificarea centurilor IBF si WBC.

C.S.

Quarterly Report - Editia 4

Candidat pentru funcția de primar, reținut pentru abuz în serviciu, delapidare și fals. A fost condamnat în trecut pentru dare de mită
Candidat pentru funcția de primar, reținut pentru abuz în serviciu, delapidare și fals. A fost condamnat în trecut pentru dare de mită
Preşedintele PUSL Vaslui, Marius Iamandi-Răianu, candidat pentru funcţia de primar al municipiului Bârlad, a fost reţinut, miercuri, 29 mai, de poliţiştii Serviciului de Investigare a...
Criză bugetară anunțată de liderul USR Cătălin Drulă. Deficitul este de 3,34% din PIB. "Pesediştii şi peneliştii sunt în campanie, nu pot să renunţe la jaful public"
Criză bugetară anunțată de liderul USR Cătălin Drulă. Deficitul este de 3,34% din PIB. "Pesediştii şi peneliştii sunt în campanie, nu pot să renunţe la jaful public"
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, trage un semnal de alarmă anunțând că deficitul bugetar a ajuns la un nivel record de 57 de miliarde de lei (3,34% din PIB) în primele patru luni ale...
#Lucian Bute bursa Badou Jack, #Lucian Bute castiguri box , #stiri Lucian Bute
Comentarii