Meciul lui Lucian Bute va fi transmis in direct pe fatada media a magazinului Cocor

Miercuri, 06 Iulie 2011, ora 15:53
3266 citiri
Meciul lui Lucian Bute va fi transmis in direct pe fatada media a magazinului Cocor

Intalnirea dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy va putea fi urmarita in direct si pe fatada media a magazinului COCOR.

"COCOR Media Channel, cea mai mare fatada media din Europa Centrala si de Est, va transmite meciul de sambata, 9 iulie, dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy din cadrul Galei de box profesionist "Campion pentru Romania".

Astfel, cu ocazia meciului lui Lucian Bute, iubitorii sportului vor fi asteptati in Piata Timpului, aflata in imediata vecinatate a Cocor Store, de unde vor putea viziona partida pe ecranele gigant care se intind pe o suprafata de 565 m.p.

Cu aceasta ocazie, Cocor Store da startul la reduceri pentru sezonul estival. Pentru a oferi clientilor posibilitatea de a profita la maximum de aceste reduceri, magazinul va fi deschis pana la ora 24:00, fiind singurul din centrul Capitalei cu orar prelungit pana la miezul noptii.

Pe langa discounturile considerabile oferite de retailerii din cadrul Cocor Store, intre orele 22:00 si 24:00, doamnele se vor relaxa la o sesiune de cumparaturi in timp ce partenerii lor vor fi conectati la meciul lui Lucian Bute, vor fi rasfatate cu premii precum sedinte de masaj gratuit oferite de Premium Day Spa sau coafat gratuit in cadrul salonului detinut de Geta Voinea pentru clientele care achizitioneaza un produs din magazin. In plus, Vinexpert va oferi cate un pahar de vin pentru toti cei prezenti, la ora 24:00.

"Daca barbatii se vor delecta privind meciul lui Lucian Bute pe ecranele fatadei media a Cocor, doamnele vor face cumparaturi si vor avea parte de o serie de surprize din partea Cocor Store. Pana la inceperea meciului cei prezenti pot participa si la un concurs de pronosticuri cu premii surpriza", a declarat Nina Scarlat, directorul general al Cocor S.A.

Sambata, pe 9 iulie, sunt asteptati 9.000 de spectatori la Romexpo pentru gala profesionista de box in care Lucian Bute isi va pune in joc pentru a opta oara centura mondiala in fata francezului Jean Paul Mendy. Meciul de la Bucuresti dintre Bute si Mendy, care va incepe la ora 23:00, va fi transmis in direct in Canada, Statele Unite si Franta, precum si in alte 50 de tari", se arata intr-un comunicat COCOR Media.

Cum v-a obisnuit, Ziare.com va transmisa, in format LIVE text, si acest eveniment.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Lucian Bute magazin Cocor, #Lucian Bute ecran gigant, #Lucian Bute Mendy box , #stiri Lucian Bute