Veste buna pentru Lucian Bute inaintea luptei de sambata

Miercuri, 22 Februarie 2017, ora 15:25
4835 citiri
Veste buna pentru Lucian Bute inaintea luptei de sambata
Foto: TVA Sport

Lucian Bute are parte de o veste excelenta cu doar cateva zile inainte de lupta cu columbianul Eleider Alvarez.

Chiar daca adversarul sau si multe persoane importante din lumea boxului considera ca pugilistul roman va fi fortat sa se retraga in cazul unui infrageri, promotorul sau, Yvone Michel, sustine contrariul.

Michel anunta ca, indiferent daca va castiga sau va pierde, Bute va avea parte de o alta lupta importanta in acest an.

Mai exact, daca va castiga sambata, Bute va boxa cu Adonis Stevenson pentru centura mondiala WBC la categoria semigrea. In cazul in care va pierde, boxerul nostru are mari sanse sa-l infrunte pe... Jean Pascal.

"Vad o lupta intre pierzatorul de sambata si Jean Pascal. Nu conteaza ca e Bute sau Alvarez. Inorice caz, ar fi mai interesanta o lupta Bute - Pascal. N-ar schimba nimic din punct de vedere economic", a dezvaluit Yvone Michel pentru Journal de Montreal.

Pentru Bute exista chiar si posibilitatea unei noi lupte cu Badou Jack, cu care a remizat acum un an.

Bute si Pascal au mai luptat o data in trecut, la inceputul lui 2014, cand boxerul nascut in Haiti s-a impus la puncte, dupa 12 runde.

Bute - Alvarez, fata in fata

Lucian Bute (32-3-1, 25 KO) si Eleider Alvarez (21-0-0, 10 KO) au fost prezenti la o conferinta de presa, iar pugilistul nascut la Pechea s-a declarat pregatit pentru lupta.

"Sunt foarte, foarte increzator inaintea acestei lupte. Il respect pe Alvarez, e neinvins, dar boxeze in orasul unde am obtinut cele mai mari succese, Quebec, si sunt sigur ca voi avea o noua seara reusita. O sa fie o lupta spectaculoasa pentru fani", a declarat Bute.

De partea cealalta, Alvarez a spus: "Trebuie sa castig aceasta lupta pentru viitorul meu si familia mea. O sa dau totul vineri seara, pentru ca a venit vremea mea si o sa profit la maxim".

Lupta dintre Lucian Bute si Eleider Alvarez e programata vineri seara in Canada. In Romania, partida va incepe sambata dimineata, la ora 5.

Confruntarea dintre cei doi nu va fi televizata in tara noastra, dar poate fi urmarita in direct pe site-ul Ziare.com.

Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Bute lupta Alvarez box, #direct Bute Alvarez , #stiri Lucian Bute