Cine sunt politicienii din spatele noii gărzi trimise de PNL-PSD la Curtea de Conturi

12 Octombrie 2023 - Cine sunt politicienii din spatele noii gărzi trimise de PNL-PSD la Curtea de Conturi

Continuă procesul de politizare a mai multor instituții publice după ce, la începutul acestei săptămâni, Parlamentul a numit într-o ședință comună șase membri la Curtea de Conturi și

Lucian heius

Funcția importantă oferită fostului șef ANAF, după demisia cu scandal: ”Credem că va face un lucru excepţional în următorii 9 ani”

09 Octombrie 2023 - Funcția importantă oferită fostului șef ANAF, după demisia cu scandal: ”Credem că va face un lucru excepţional în următorii 9 ani”

Eurodeputatul Rareş Bogdan a anunţat luni, 9 octombrie, că Pavel Popescu este propunerea PNL pentru funcţia de vicepreşedinte al Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în

Se „ascut cuțitele” între PNL și PSD. Liberalii au lansat atacuri în rafală la adresa miniștrilor PSD

03 Iunie 2023 - Se „ascut cuțitele” între PNL și PSD. Liberalii au lansat atacuri în rafală la adresa miniștrilor PSD

Coaliția de guvernare este încercată de noi tensiuni după ce mai mulți lideri din PNL i-au luat la rând pe miniștrii de la PSD.

Continuă conflictul dintre PNL și PSD privind șefia ANAF. Vicepreședinte liberal: „Heiuș a demisionat pentru a salva un ministru al Finanțelor incompetent”

31 Mai 2023 - Continuă conflictul dintre PNL și PSD privind șefia ANAF. Vicepreședinte liberal: „Heiuș a demisionat pentru a salva un ministru al Finanțelor incompetent”

Vicepreședintele PNL Dan Motreanu a transmis că demisia liberalului Lucian Heiuș de la conducerea ANAF a reprezentat „un gest de onoare” pentru a-l „salva” pe ministrul PSD al Finanțelor

Ce post va ocupa Lucian Heiuș după ce a renunțat la șefia ANAF. Noi detalii din culisele demisie sale

30 Mai 2023 - Ce post va ocupa Lucian Heiuș după ce a renunțat la șefia ANAF. Noi detalii din culisele demisie sale

Lucian Heiuș și-a anunțat luni seară demisia din funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Lucian Heiuș pleacă de la conducerea ANAF. Motivul demisiei SURSE

29 Mai 2023 - Lucian Heiuș pleacă de la conducerea ANAF. Motivul demisiei SURSE

Lucian Heiuș a demisionat luni, 29 mai, din funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Cifrele nerușinate la care a ajuns industria videochat-ului în România. Șeful ANAF: "Ar lucra ca persoane fizice peste 400.000"

19 Mai 2023 - Cifrele nerușinate la care a ajuns industria videochat-ului în România. Șeful ANAF: "Ar lucra ca persoane fizice peste 400.000"

Industria videochat-ului a explodat în ultima perioadă în România, fiind înregistrate peste 5.000 de firme care au acest obiect de activitate, a anunțat președintele ANAF, Lucian Heiuș la

Șeful ANAF: „Veniturile statului au fost supraestimate”. Ce spune despre impozitarea progresivă

18 Mai 2023 - Șeful ANAF: „Veniturile statului au fost supraestimate”. Ce spune despre impozitarea progresivă

Preşedintele ANAF Lucian Heiuş a explicat joi seară, 28 mai, că veniturile statului au fost supraestimate, iar ANAF a atras atenţia că ţinta nu poate fi atinsă.

Șeful ANAF, despre „boala” șpăgii din sistem: „La două luni arestez doi-trei angajaţi, pentru că iau şpagă în continuare. Trebuie să îi eliminăm”

04 Mai 2023 - Șeful ANAF, despre „boala” șpăgii din sistem: „La două luni arestez doi-trei angajaţi, pentru că iau şpagă în continuare. Trebuie să îi eliminăm”

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Lucian Heiuş, susţine că angajaţii mai puţin oneşti, care iau "şpagă în continuare" aruncă o anatemă asupra unei întregi

Șeful ANAF confirmă neregulile de la OMV Petrom: ”Erorile s-au cumulat în 120 de milioane euro”

29 Martie 2023 - Șeful ANAF confirmă neregulile de la OMV Petrom: ”Erorile s-au cumulat în 120 de milioane euro”

Preşedintele ANAF, Lucian Heiuş, a prezentat miercuri, 29 martie, concluziile verificărilor făcute la compania OMV Petrom.

În timp ce salariații și pensionarii își plătesc taxele la zi, firmele fraudează statul cu 30 de miliarde de euro

03 Februarie 2023 - În timp ce salariații și pensionarii își plătesc taxele la zi, firmele fraudează statul cu 30 de miliarde de euro

România se situează pe ultimele locuri în Uniunea Europeană la colectarea taxelor și impozitelor, cu un procent de 26,8% din PIB, față de media europeană care este de 40%.

Cine este Lucian Heiuș, șeful ANAF, despre care se speculează că ar putea să ocupe ministerul Finanțelor

17 Ianuarie 2023 - Cine este Lucian Heiuș, șeful ANAF, despre care se speculează că ar putea să ocupe ministerul Finanțelor

Președintele ANAF Lucian Heiuș a dezvăluit într-un interviu că nu ar refuza funcția de ministru al Finanțelor după rotativa premierilor dacă acest portofoliu va ajunge la liberali. Heiuș a

Lucian Heiuș, avertisment pentru ”șmecherii” care nu își declară veniturile obținute prin reţelele de socializare: ”Anul trecut am luat impozite de milioane de lei”

15 Ianuarie 2023 - Lucian Heiuș, avertisment pentru ”șmecherii” care nu își declară veniturile obținute prin reţelele de socializare: ”Anul trecut am luat impozite de milioane de lei”

Şeful ANAF, Lucian Heiuş, a transmis duminică, 15 ianuarie, că românii care câştigă bani din reţelele de socializare trebuie să depună declarația unică.

Șeful ANAF, precizări după scandalul provocat de OMV: ”În maximum două săptămâni vom afla dacă datorează contribuţia de solidaritate”

15 Ianuarie 2023 - Șeful ANAF, precizări după scandalul provocat de OMV: ”În maximum două săptămâni vom afla dacă datorează contribuţia de solidaritate”

Şeful ANAF, Lucian Heiuş, a anunţat duminică seară, 15 ianuarie, că în maximum două săptămâni va putea spune dacă OMV-ul datorează sau nu această contribuţie de solidaritate către

Șeful ANAF, despre situația în care OMW nu va plăti taxa de solidaritate: ”Vom veni cu decizie de impunere, vom face executare silită”

13 Ianuarie 2023 - Șeful ANAF, despre situația în care OMW nu va plăti taxa de solidaritate: ”Vom veni cu decizie de impunere, vom face executare silită”

Şeful ANAF, Lucian Heiuş, a explicat, vineri, că toate societăţile care se încadrează în OUG 186 vor fi verificate ”la sânge”, iar dacă vor refuza să plătească, vor fi executate

Șeful ANAF, anunț despre controalele din 2023: ”Contribuabilii care vor respecta două etape nu vor mai fi verificați niciodată”

30 Decembrie 2022 - Șeful ANAF, anunț despre controalele din 2023: ”Contribuabilii care vor respecta două etape nu vor mai fi verificați niciodată”

Preşedintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Lucian Heiuș, a anunțat vineri, 30 decembrie, că instituția a mai făcut un pas spre modernizare și spre îmbunătățirea relației

Şeful ANAF a publicat calendarul obligaţiilor fiscale pe luna decembrie: "Să încheiem anul cu voioşie"

12 Decembrie 2022 - Şeful ANAF a publicat calendarul obligaţiilor fiscale pe luna decembrie: "Să încheiem anul cu voioşie"

Preşedintele ANAF, Lucian Heiuş a făcut public, luni, 12 decembrie, calendarul obligaţiilor fiscale pe luna decembrie, alături de mesajul: ”Să încheiem anul cu voioşie, dar şi cu

Reacția șefului ANAF după ce mai mulți țărani care vindeau la marginea drumului au fost amendați: ”Îmi este ruşine că asemenea oameni lucrează la Antifraudă”

11 Noiembrie 2022 - Reacția șefului ANAF după ce mai mulți țărani care vindeau la marginea drumului au fost amendați: ”Îmi este ruşine că asemenea oameni lucrează la Antifraudă”

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Lucian Ovidiu Heiuş, a criticat vineri, 11 noiembrie, decizia unor inspectori de la Antifraudă Deva de a amenda cu sume uriașe

Sute de mii de firme din România nu au cont bancar. Ce măsuri vrea să ia șeful ANAF

25 Septembrie 2022 - Sute de mii de firme din România nu au cont bancar. Ce măsuri vrea să ia șeful ANAF

Şeful ANAF, Lucian Heiuş, a afirmat că în România sunt aproximativ 300.000 de firme care nu au cont bancar, dintr-un total de 1,6 milioane de firme. Heiuş a precizat că se lucrează la

Șeful ANAF: ”Am început să primesc mesaje de ameninţare. Nu mă sperii prea uşor”

25 Septembrie 2022 - Șeful ANAF: ”Am început să primesc mesaje de ameninţare. Nu mă sperii prea uşor”

Şeful ANAF, Lucian Heiuş, a dezvăluit că a început să primească mesaje de ameninţare, dar a adăugat că acestea nu îl intimidează şi că este normal să primească astfel de mesaje având

ANAF a calculat un impozit de peste un milion de lei unei persoane fizice din Timișoara. Lucian Heiuș: ”Vom intensifica controalele”

25 Septembrie 2022 - ANAF a calculat un impozit de peste un milion de lei unei persoane fizice din Timișoara. Lucian Heiuș: ”Vom intensifica controalele”

Şeful ANAF, Lucian Heiuş, a declarat că în 2022 instituţia pe care o conduce a adus la bugetul de stat peste 240 de miliarde de lei, iar până la finalul anului estimează să aducă o sumă

Suma uriașă recuperată de ANAF de la influenceri. Lucian Heiuș: "Le-am făcut calculul, le-am emis decizia și le-am luat banii"

12 August 2022 - Suma uriașă recuperată de ANAF de la influenceri. Lucian Heiuș: "Le-am făcut calculul, le-am emis decizia și le-am luat banii"

Șeful ANAF, Lucian Heiuș, a anunțat că instituția pe care o conduce a recuperat aproximativ un milion de euro din taxele neplătite de influenceri.

Cât se poate câștiga din meditații. Șeful ANAF: "Un profesor a declarat venituri de vreo 60.000 de euro" VIDEO

08 August 2022 - Cât se poate câștiga din meditații. Șeful ANAF: "Un profesor a declarat venituri de vreo 60.000 de euro" VIDEO

Directorul ANAF, Lucian Heiuș, a prezentat luni, 8 august, raportul de activitate al instituției.

Cum a ajuns șeful ANAF să țină „la sertar” zeci de mii de lei cash: „I-am strâns în decursul anilor” VIDEO

17 Iulie 2022 - Cum a ajuns șeful ANAF să țină „la sertar” zeci de mii de lei cash: „I-am strâns în decursul anilor” VIDEO

Șeful ANAF, fostul parlamentar Lucian Heiuș, a explicat într-un interviu pentru Realitatea Plus cum a ajuns să țină în casă zeci de mii de lei cash.

ANAF anunță controale pentru combaterea muncii la negru, pe baza ”analizelor de risc”: ”S-a identificat un număr important de societăţi”

29 Iunie 2022 - ANAF anunță controale pentru combaterea muncii la negru, pe baza ”analizelor de risc”: ”S-a identificat un număr important de societăţi”

Şeful Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Lucian Heiuş, a anunțat miercuri, 29 iunie, că în luna iulie vor fi demarate controale pentru combaterea muncii la negru, precizând că a

Șeful ANAF despre viitoarea digitalizare a Fiscului: ”Avem mari probleme în a convinge pe omul din finanţe să renunţe la celebrul dosar cu şină”

24 Iunie 2022 - Șeful ANAF despre viitoarea digitalizare a Fiscului: ”Avem mari probleme în a convinge pe omul din finanţe să renunţe la celebrul dosar cu şină”

Şeful ANAF, Lucian Heiuş, a menţionat implementarea unui program de digitalizare al ANAF şi a explicat că aproape toate casele de marcat din România sunt conectate la serverele fiscului. Heiuş

Premierul a numit un nou șef la ANAF. Cine este Lucian Heiuș și ce avere are

05 Mai 2022 - Premierul a numit un nou șef la ANAF. Cine este Lucian Heiuș și ce avere are

Premierul Nicolae Ciucă l-a numit joi, 5 mai, pe Lucian Ovidiu Heiuş în funcția de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, cu rang de secretar de stat.

Top 3 știri din presa centrală

Documentele de care avem nevoie pentru a ieși din România cu un minor. Precizările Poliției de Frontieră
Poliţiștii de Frontieră vin cu unele precizări legate de ieşirea din România cu un copil, având în vedere că se apropie vacanţa de vară...

Un submarin nuclear rusesc reperat în largul coastei Marii Britanii a declanșat alerta la Apărare FOTO
Kazan, un submarin de ultimă generație din clasa Iasen, a fost detectat pe 5 iunie în largul coastelor britanice după ce o aeronavă...

Un adolescent și-a rupt ghipsul de la mână și și-a pus viața în pericol pentru a-și salva un prieten de la înec, în Sibiu
Un adolescent care a intrat într-un lac din Sibiu pentru a-şi recupera o jucărie şi care era în pericol de a se îneca a fost ajutat de doi...
  1. Turiștii români pot primi amenzi în Grecia de până la 3.000 de euro pentru un obicei nevinovat în vacanță
  2. Retragerea neașteptată a liderei mondiale, după victoria de la Roland-Garros
  3. „Rubla a încetat să mai fie o monedă convertibilă”. Un expert rus explică scenariul asemănător cu cel de după prăbușirea URSS
  4. Doi români au pierdut zeci de mii de euro după ce nu au declarat la vamă banii pe care-i aveau la ei. Ce spune legea pentru a evita amenzi și percheziții
  5. Victorie superbă pentru Irina Begu. Românca a spulberat o semifinalistă la Roland-Garros
  6. O țară europeană a anunțat că a descoperit cel mai mare zăcământ de metale rare, care ar putea rupe dependența lumii față de China
  7. Cum te asiguri că nu te întorci cu ploșnițe din vacanță. Pașii cere trebuie urmați: mirosul de mucegai din camera de hotel poate fi un semn
  8. SUA au îngropat un proiect rusesc de transport al gazelor naturale lichefiate. Kremlinul investise miliarde de dolari
  9. Lucruri pe care pensionarii nu ar trebui să le pună niciodată în coșul de cumpărături. "De obicei, este mai scump"
  10. Petro-dolarii au devenit istorie! Arabia Saudită dă o lovitură puternică dolarului american