Despre Lucian Lumezeanu

Lucian Lumezeanu este consultant Public Affairs din 2014, lucrand pentru Point Public Affairs in domeniul comunicarii strategice pentru companii si asociatii.

Inainte de asta, Lucian Lumezeanu a fost jurnalist, ultima data la Ziare.com, acolo unde a fost, de-a lungul timpului, editor, senior editor si coordonator al Departamentului Politic.

Absolvent al Facultatii de Istorie al Universitatii Bucuresti si al Masterului de Relatii Internationale al aceleiasi facultati, el este specializat in politica internationala si a scris, la inceputul carierei de jurnalist, in acest domeniu, inainte de a face trecerea spre politica interna.

Studii:

Facultatea de Istorie, Universitatea Bucuresti – 2004-2007, specializat in istorie contemporana cu accent pe Relatii Internationale.

Masterul de Relatii Internationale al Facultatii de Istorie – 2007-2009.

Lucrarile sale de licenta, respectiv disertatie, au vizat tema relatiilor SUA-Rusia dupa atentatele de la 11 septembrie 2001.

Presa:

Lucian Lumezeanu a lucrat timp de aproape 7 ani in presa, cea mai mare parte a acestor ani la Ziare.com, unde a “urcat treptele” de la colaborator extern pana la pozitia de coordonator al Departamentului Politic.

El a inceput presa ca jurnalist de politica externa, dupa care s-a concentrat pe chestiuni de politica interna, specializandu-se in interviuri, investigatii, analize si texte de opinie.

A abordat, de-a lungul timpului, si alte subiecte si a fost nominalizat in finala premiilor “Superscrieri” in 2013, la sectiunea Opinie, cu un text despre integrarea sociala a rromilor.

Consultanta strategica:

La inceputul anului 2014, Lucian Lumezeanu a facut trecerea in domeniul consultantei strategice in domeniul Public Affairs, unde lucreaza pentru una din cele mai importante companii de pe piata, Point Public Affairs.

Acolo consiliaza companii importante din Romania, asociatii profesionale si ONG-uri in privinta relatiei cu mediul politic, in special pe partea de provocari si amenintari legislative, dar si pe anticiparea schimbarilor de impct din acest mediu.

Lucian Lumezeanu
Lucian Lumezeanu

Data nasterii: 22.11.1984

Cariera:  consultant Public Affairs

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Lucian Lumezeanu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.