Cât de mult se teme PSD de moțiunea de cenzură: ”Discursul lui Kelemen Hunor face parte din manualele de negociere politică”
Lucian Romascanu / stiri Lucian Romascanu
Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a declarat marţi, 19 septembrie, că, pentru a da jos guvernul condus de Marcel Ciolacu, este nevoie de UDMR. În opinia sa, partidul condus de Kelemen Hunor nu va vota moțiunea de cenzură. ”Opoziţia, la modul în care se mişcă acum, nu au niciun fel de tracţiune în ceea ce priveşte oamenii, ...
Ministrul Culturii apără numirea fostului designer vestimentar al Vioricăi Dăncilă la ICR Istanbul: ”Am avut o preşedintă la ICR destul de bună, producătoare de ii”
Sambata, 14 Ianuarie 2023, ora 17:14 - Ministrul Culturii apără numirea fostului designer vestimentar al Vioricăi Dăncilă la ICR Istanbul: ”Am avut o preşedintă la ICR destul de bună, producătoare de ii”
Lucian Romascanu / stiri Lucian Romascanu
Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, a comentat sâmbătă, 14 ianuarie, numirea fostului designer vestimentar al Vioricăi Dăncilă pe un post la Institutul Cultural Român de la Istanbul, dar...
Pisaniile lui Ştefan cel Mare, găsite în Herson, după ce au fost furate de ruși. „Crimă culturală care se repetă peste tot pe unde armata rusă a ajuns”
Luni, 28 Noiembrie 2022, ora 13:08 - Pisaniile lui Ştefan cel Mare, găsite în Herson, după ce au fost furate de ruși. „Crimă culturală care se repetă peste tot pe unde armata rusă a ajuns”
Lucian Romascanu / ministrul Culturii
Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii, a anunţat pe Facebook că pisaniile lui Ştefan cel Mare au fost găsite în orașul ucrainean Herson. „În urma unei noi discuţii purtate, sâmbătă,...
Derapajul ministrului Culturii după criticile privind standul de carte al României de la Frankfurt: ”Cu stupiditatea te naști”
Marti, 25 Octombrie 2022, ora 16:37 - Derapajul ministrului Culturii după criticile privind standul de carte al României de la Frankfurt: ”Cu stupiditatea te naști”
Lucian Romascanu / stiri Lucian Romascanu
Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, s-a arătat extrem de deranjat după criticile USR privind standul de carte al României de la Târgul de Carte Frankfurt. Modul în care a fost organizat...
Ministrul român Culturii are idei vizând reformarea Eurovision: ”Să se întâmple o resetare completă pe alte baze”
Luni, 16 Mai 2022, ora 18:02 - Ministrul român Culturii are idei vizând reformarea Eurovision: ”Să se întâmple o resetare completă pe alte baze”
Lucian Romascanu / stiri Lucian Romascanu
Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, a vorbit luni, 16 mai, despre o resetare completă a Eurovision "pe alte baze", considerând că împărţirea politică a voturilor nu are nicio legătură...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Lucian Romascanu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Lucian Romascanu
Lucian Romascanu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Lucian Romascanu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.