Cine va fi liderul noului grup parlamentar al deputaţilor de dreapta, anunțat de fostul premier Ludovic Orban

Luni, 31 Ianuarie 2022, ora 14:36
4522 citiri
Cine va fi liderul noului grup parlamentar al deputaţilor de dreapta, anunțat de fostul premier Ludovic Orban
Fostul șef al PNL FOTO Facebook / Ludovic Orban

Preşedintele partidului Forţa Dreptei Ludovic Orban a anunţat luni, 31 ianuarie, înfiinţarea grupului parlamentar al deputaţilor de dreapta, care va avea 13 aleşi, demisionari din PNL după ce liberalii au intrat la guvernare cu PSD, şi care va fi condus de către Violeta Alexandru.

„Vreau să informez opinia publică despre formarea grupului parlamentar al deputaţilor independenţi, de dreapta. 13 deputaţi care şi-au dat demisia din PNL odată cu decizia conducerii PNL de a readuce PSD la guvernare.

Am luat decizia de a constitui un grup parlamentar, în conformitate cu prevederile Regulamentului Camerei Deputaţilor şi în conformitate cu hotărârile CCR care au fost date cu privire la această speţă. Suntem 13 deputaţi. Liderul grupului parlamentar va fi Violeta Alexandru, vicelider domnul deputat Nicolae Giugea, iar secretarul grupului va fi domnul deputat Claudiu Chira. Numele grupului este grupul deputaţilor de dreapta”, a declarat Ludovic Orban, luni la Parlament.

El a adăugat că „grupul îşi propune să rămână credincios angajamentelor şi promisiunilor care au fost luate de conducerea PNL în campanie electorală, promisiuni care au fost trădate odată cu constituirea Guvernului PSD-PNL”.

#Ludovic Orban, #infiintare, #grup parlamentar, #deputati, #dreapta , #stiri Ludovic Orban