Ludovic Orban, despre „pesediști”: „Din ce în ce mai aroganți, mai obraznici, mai tupeiști”

Vineri, 04 Noiembrie 2022, ora 16:46
2528 citiri
Ludovic Orban, despre „pesediști”: „Din ce în ce mai aroganți, mai obraznici, mai tupeiști”
Fostul premier Ludovic Orban FOTO Facebook/ Ludovic Orban

Fostul premier Ludovic Orban a criticat vineri, 4 noiembrie, PSD pentru măsurile luate.

Fostul liberal susține că social-democrații ar fi vinovați de situația financiară grea a românilor. Orban spune că PNL se complace în această situație.

Postarea lui Ludovic Orban:

„Din ce în ce mai aroganți, mai obraznici, mai tupeiști. Despre pesediști este vorba. Au intrat la guvernare pe ușa din dos, doar din cauza trădării inexplicabile a lui Iohannis, au o reprezentare guvernamentală de toată jena, guvernează lamentabil, au sărăcit populația într-un an, distrugând puterea de cumpărare printr-o inflație scăpată de sub control. Și au neobrăzarea să vorbească despre câștigarea alegerilor prezidențiale din 2024.

Ciolacu, Grindeanu, Firea & Co își dau arama pe față în șezătorile lor politice, arătând că de fapt nu le pasă de problemele oamenilor ci că singurul lor obiectiv este acela de a pune mâna pe toată puterea în România.

Dacă țara ajunge pe mâna lor va fi vai și amar. Ciolacu, un lacheu al lui Dragnea, purtător ilegal de certificat de revoluționar, certat cu școala și cu munca, care confundă portofoliul cu portofelul, doctorand fără doctorat la Academia SRI, Grindeanu, emitentul celei mai mizerabile ordonanțe de amnisitiere și grațiere a corupților, reșapat de sistem, ca și cum nici usturoi n-ar fi mâncat și nici gura nu i-ar mirosi, Firea, pomanagioaica șefă care a distrus Bucureștiul și toată liota de vechili certați cu democrația și cu cinstea vor să își facă de cap fără să mai existe cineva care să le ceară socoteală.

Chiar dacă astăzi foștii mei colegi se complac în postura jenantă de „tiriplici” ai baronului de Buzău, fiind în stare, pentru a mai avea parte de niște firimituri de putere, să predea România în tentaculele caracatiței roșii, bătălia nu este pierdută.

Chiar dacă la început am fost doar o mână de oameni cu și verticalitate care am spus categoric nu trădării, astăzi suntem din ce în ce mai mulți și mai încrezători. Avem parteneri cu care putem colabora pentru a construi o alternativă de dreapta, serioasă, onestă și de bun simț.

Societatea românească, chiar dacă astăzi pare anesteziată, se va trezi și nu va permite ca România să fie condamnată să se scufunde în mediocritate, subdezoltare, lichelism și impostură”, a transmis Ludovic Orban.

Citește și:
Reacția liderului PSD Cluj după ce membrele filialei s-au bătut la sediu: ”Toleranță zero față de astfel de fapte”
Reacția liderului PSD Cluj după ce membrele filialei s-au bătut la sediu: ”Toleranță zero față de astfel de fapte”
Membrele PSD Cluj care vineri au fost implicate într-un incident violent la sediul filialei judeţene a partidului vor fi cercetate de către Comisia de Etică a filialei judeţene....
Ciolacu, critici dure pentru Clotilde Armand: ”8 pubele pline ochi, tronând nederanjate în soare, în mijlocul zilei și-n mijlocul străzii”
Ciolacu, critici dure pentru Clotilde Armand: ”8 pubele pline ochi, tronând nederanjate în soare, în mijlocul zilei și-n mijlocul străzii”
Marcel Ciolacu, liderul PSD, susține că s-a plimbat prin Sectorul 1, la invitația lui Clotilde Armand. Ciolacu arată că a descoperit munți de gunoi, chiar lângă Sala Palatului. ”8...
#Ludovic Orban, #PSD, #PNL , #stiri Ludovic Orban