Ceferistii decid luni daca declanseaza greva generala

Luni, 24 Noiembrie 2008, ora 07:07

   

Ceferistii decid luni daca declanseaza greva generala
Sindicalistii CFR decid luni daca declanseaza sau nu greva generala. Ei au renuntat, in 6 noiembrie, la greva generala pe care au anuntat-o pentru a doua zi, dupa ce liderii au semnat un protocol cu ministrul Transporturilor, Ludovic Orban.

Documentul prevedea ca daca pana in 21 noiembrie se vor rezolva macar doua din cele patru puncte ale acordului, sindicatele vor renunta definitiv la protest, transmite Realitatea TV.

Este vorba de promovarea unei ordonante de urgenta prin care calea ferata sa fie tratata la fel ca si infrastructura rutiera, astfel incat in legea bugetului de stat pentru 2009 sa primeasca fonduri pentru modernizari si reabilitarea infrastructurii feroviare.

Cealalta masura se refera la ordinele care reglementeaza verificarea si autorizarea pe tip de instalatie a personalului feroviar.


Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1487 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
consilier persoanal MF
rank 1
JOS NOAPTES
Mai oameni buni,nu intelegeti ca pina nu-l dati jos pe Noaptes NU VEDETI UN BAN de la VOSGANIAN. Asta ( Noaptes) i-a furat amanta lui Vosganian. Armeanul foarte orgolios a jurat ca atit timp cit Noaptes este la CFR Calatori , nu vor primi bani nici CFR Infrastructura si nici Calatori. Acum ce facem , greva generala sau il dam afara pe EXCROCUL de Noaptes care a furat zeci de milioane de euro?! Dice Dottore Orban !? Hai Molea ca tu stii povestea de dragoste , no mai fasoli. Afara cu Noaptes si va da Vosganian bani.Pe bune.
consilier cfr
rank 1
Esti tare consilliere
Esti tare colega.Vosganian nu deschide nici finantarile aprobate prin OU din august pentru CFR Calatori pentru acelasi motiv...si profitind de conjuctura. Dealtfel Vosganian i-a transmis lui Noaptes ca a dat ordin la jandarmul de la usa MF sa nu-l mai primeasca in Min.
Oamnei din Sindicate...aveti sansa sa faceti un bine Caii Ferate Romane. JOS cu Noaptes pina nu vor iesi salariatii de la etajul IV in fata MT cu plancarde JOS CU NOAPTES!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor