Centura Capitalei va costa 244 milioane lei fara TVA

Miercuri, 26 Noiembrie 2008, ora 13:03

   

Centura Capitalei va costa 244 milioane lei fara TVA
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a anuntat miercuri ca au fost desemnati castigatorii licitatiilor organizate pentru modernizarea unor drumuri nationale si largirea centurii Capitalei.

Orban a anuntat ca vor fi semnate contractele pentru largirea centurii la 4 benzi, castigatorii celor 3 tronsoane fiind 3 consortii.

Astfel, licitatia pentru primul tronson a fost castigata de "Delta ACM 93", care va primi 75 de milioane de lei, termenul de executie a lucrarii fiind de 24 de luni.

Cel de al doilea tronson va fi executat in 26 de luni de firma "Euroconstruct Trading SRL 96" pentru o suma de 96 milioane de lei.

Tronsonul 3, cel sudic, va fi executat de consortiul "SC Straco Group SRL", care va primi 73 de milioane de lei, urmand sa finalizeze lucrarile in 24 de luni.Orban a precizat ca sumele sunt fara TVA.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1117 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Magdalena
rank 1
Este o mare rusine ! Si o jignire adusa tuturor romanilor si nu numai !
Imi aduc aminte ca , Basescu , in momentul in care a castigat functia de Primar la Primatria Bucurestiului , a transferat de urgenta o mare suma de bani , de la Min. Transporturilor la Primaria Capitalei , suficienta pentru a se termina lucrarile ! Asta era in anul 2000 ! Gestul era facut de cel acum hulitul care cica s-a opus tuturor lucrarilor ...
Ce s-a intamplat ulterior ?
Consiliul General , PSD - majoritar , a luat banii si i-a dat primariilor de sector care i-au facut praf ; nici tu strazi reparate , nici tu sosea de centura facuta !
Suntem in 2008 , si cine merge pe porcaria aia de cale batuta , nu pe Basescu trebuie sa-l injure , ci pe Iliescu si PSD-ul lui !
Si pe restul care au urmat la Transporturi !
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor