Orban: M-a afectat in interior, desi nu am aratat

Luni, 04 Februarie 2008, ora 21:16
2009 citiri
Orban: M-a afectat in interior, desi nu am aratat

Ministrul Transporturilor Ludovic Orban a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni de la Antena 3, accidentul l-a afectat, chiar daca nu a lasat sa se inteleaga acest lucru.

"Desi n-am lasat sa se vada, m-a afectat in interior. Sper ca pot sa privesc linistit lumea in ochi", a spus ministrul, reiterand ca nu a lovit pe nimeni, nu a fugit de la locul accidentului si nu a incercat sa intervina in proces.

Orban a mai adaugat ca este probabil, singurul ministru liberal in cazul caruia s-a decis sa nu se inceapa urmarirea penala.

"Poate mi-am fortat norocul", a continuat el, amintind de accident rutier suferit in 2000, in urma caruia soferul sau a decedat. Orban a explicat ca de atunci a mers numai ocazional cu sofer.

Cu toate ca decizia Parchetului a fost ca nu se face vinovat de niciuna dintre acuzatii, Ludovic Orban a precizat ca nu va mai conduce masina ministerului, pana la finalul mandatului.

Pe de alta parte, fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu, invitat si el la emisiune, a spus ca sunt cateva elemente care ridica semne de intrebare. Ministrul ar fi trebuit sa aiba sofer, apoi "eu nu m-am dus duminica la chefuri sau petreceri in familie" si, "daca ai avut un accident cu masina ministerului, condusa de tine, nu o duci in garajul unui prieten, ci o duci la minister".

Berceanu nu priveste cu ochi buni nici faptul ca Orban a asteptat 3 ore politia, la locul accidentului.

"Asa cum am vazut eu la televizor lucrurile, nu prea au fost in regula", a conchis fostul ministru al Transporturilor.

Parchetul General a dat solutia de neincepere a urmaririi penale in dosarul in care a fost anchetata posibila implicare a ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, in accidentul rutier petrecut anul trecut care s-a soldat cu ranirea unei persoane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un călător a murit după ce a căzut pe calea de rulare în stația de metrou Obor. Se ia în calcul o tentativă de sinucidere
Un călător a murit după ce a căzut pe calea de rulare în stația de metrou Obor. Se ia în calcul o tentativă de sinucidere
A fost panică, joi seară, 18 aprilie, în staţia de metrou Obor. Oamenii care așteptau să vină trenul au văzut cum un călător a căzut pe şine. UPDATE: 22:10: Potrivit Antena 3,...
Accident între un TIR și două autoturisme, la Mizil. Un elicopter SMURD, chemat de urgență să intervină
Accident între un TIR și două autoturisme, la Mizil. Un elicopter SMURD, chemat de urgență să intervină
Un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs miercuri la prânz, 17 aprilie, pe DN 1B, la Mizil, traficul în zonă fiind complet blocat. La locul accidentului a fost chemat un elicopter...
#Orban, #accident, #berceanu , #ministrul Transporturilor