Orban se asigura ca lucrarile la DN7 Arad-Deva se termina la timp

Duminica, 02 Noiembrie 2008, ora 18:03

   

Orban se asigura ca lucrarile la DN7 Arad-Deva se termina la timp
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a fost prezent, duminica, la Varsand, unde a evaluat situatia infrastructurii rutiere in zona de vest a tarii.

"Am dorit sa cunosc stadiul lucrarilor la DN 7 Arad-Deva, a carui finalizare este prevazuta peste trei saptamani.

De asemenea, am vrut sa fac evaluarea stadiului lucrarilor la DN 79 A Varsand-Chisineu Cris-Varfurile si, de asemenea, am dorit sa cunosc stadiul intocmirii documentatiei pentru licitatie la autostrada Arad-Timisoara", a declarat Ludovic Orban, citat de Agerpres.

El a mentionat ca a discutat cu autoritatile locale despre centura de ocolire a municipiului Arad, evaluarea ofertelor de licitatie depuse de firmele participante fiind in curs de finalizare si de asemenea privitor la demararea lucrarilor la soseaua rapida Arad-Oradea (DN 79).


Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1313 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Bordurescu
rank 1
Sica, lasa-ne!
Da. Fiind campanie electorala, pe Sica a inceput sa-l frece grija de drumuri si autostrazi. Sica, stai linistit! la 5 Km. de autostrada care le faceti voi in 4 ani, autostrada Arad-Timisoara va fi gata in 48 de ani deci s-ar putea ca finalizarea ei sa nu te mmai priveasca personal...
Kardan Svensson
rank 1
A-HAAaaaaaa!
Credeam ca si-a luat cumva lopata in primire si s-a apucat EL de lucru.... In rest, este doar labareala electorala. In urmatorii 20 de ani... POATE vom mai avea inca vreo 30 km de ...autostrada dupa modelul dambavitzean de pana acum...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor