Ce crede liderul PNL despre situatia politica din PSD: Va genera si mai mult haos. Sunt toti o apa si-un pamant

Miercuri, 19 Septembrie 2018, ora 20:11
2911 citiri
Ce crede liderul PNL despre situatia politica din PSD: Va genera si mai mult haos. Sunt toti o apa si-un pamant

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, considera ca in PSD are loc "o reglare de conturi intre cei care nu il mai vor pe Dragnea presedinte si cei care au ramas alaturi de Dragnea".

"Din punctul meu de vedere, sunt toti o apa si-un pamant. Pana mai ieri, dl Stanescu se intelegea foarte bine cu dl Dragnea si puneau la cale tot felul de chestiuni in interesul PSD. Nu pot sa inteleg cu ce e mai bun Stanescu astazi decat Dragnea, iar solutia pe care o dau semnatarii scrisorii este de-a dreptul ridicola si anume mentinerea ca presedinte al PSD a premierului Dancila, care nu stie pe ce lume traieste si care nu e nici macar capabila sa invete bine limba romana si sa citeasca mesajele pe care i le scriu altii pe hartie", a declarat Orban, miercuri, intr-o interventie la Romania TV.

In opinia sa, mentinerea premierului Viorica Dancila in aceasta functie si asigurarea conducerii partidului de catre aceasta "nu sunt solutii".

"Singura solutie este sa trimita acasa acest guvern incompetent, un guvern care este format din marionetele lui Dragnea si ale baronilor judeteni din jurul lui Dragnea si sa ceara scuze romanilor pe care i-au mintit in campania electorala promitandu-le marea cu sarea, in conditiile in care, de cand sunt la putere, ei nu fac altceva decat sa agreseze institutiile statului roman printr-o politizare agresiva, nu fac altceva decat sa isi imparta diferitele ciolane in cadrul deselor reimpartiri de putere in cadrul guvernului si nu fac mai nimic pentru oameni", a sustinut presedintele Ludovic Orban.

Potrivit liderului liberalilor, aceasta disputa in interiorul PSD va genera si mai mult haos, iar cei care au de pierdut sunt romanii.

"Cu siguranta pierde fiecare roman, pentru ca tara nu este guvernata de fapt, iar in timp ce tara nu este guvernata pentru ca la butoane sunt niste persoane lipsite de orice fel de competente si de pregatire profesionala si chiar de inteligenta, liderii PSD se rafuiesc intre ei. Romanii au de pierdut.

Cel mai probabil, aceasta disputa din interiorul PSD va genera si mai mult haos in administratie, va genera efecte defavorabile asupra functionarii institutiilor publice din Romania si, indiferent de deznodamant, ca e Dragnea presedinte - ca e Dancila presedinte la PSD, PSD-ul nu va fi capabil sa asigure o guvernare decenta, nu mai vorbesc de faptul sa isi respecte promisiunile electorale", a opinat presedintele PNL.

Miercuri, in spatiul public a aparut o scrisoare deschisa, semnata de vicepresedintele PSD Paul Stanescu, viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, de Gabriela Firea, vicepresedinte PSD si primar general al Capitalei, si de Adrian Tutuianu, vicepresedinte PSD si vicepresedinte al Senatului, prin care se cere "demisia imediata" a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea partidului de catre premierul Viorica Dancila, care este presedinte executiv.

Citeste si:
Cine este Marian Neacșu, omul trimis de PSD la secretariatul guvernului. Condamnat pentru conflict de interes și organizatorul puciului anti-Dragnea
Cine este Marian Neacșu, omul trimis de PSD la secretariatul guvernului. Condamnat pentru conflict de interes și organizatorul puciului anti-Dragnea
Vicepreședintele Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) Marian Neacșu a fost numit de către PSD, partid din care a făcut parte timp de 20 de ani, în postul de...
Premierul Nicolae Ciucă a adus la Palatul Victoria doi foști consilieri de la Ministerul Apărării
Premierul Nicolae Ciucă a adus la Palatul Victoria doi foști consilieri de la Ministerul Apărării
Doi consilieri de stat au fost numiţi joi, 2 decembrie, în Cancelaria premierului Nicolae Ciucă. Este vorba despre Gheorghiţă Agafiţei și Daniel Anghel. Deciziile privind numirea celor...
Comentarii
viorel54
rank 5
CORECT era: "SuntEM toti o apa si-un pamant"
MacGigi
rank 5
Domnule Orban, lucrurile se vor aranja :) A aparut si formularul