Cine vede sub "masca de mata blanda" a lui Ponta "un sacal"

Duminica, 27 Iulie 2014, ora 15:27
5009 citiri
Cine vede sub "masca de mata blanda" a lui Ponta "un sacal"
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban crede ca sub masca de "mata blanda" a premierului Victor Ponta se ascunde un "sacal, o fire rautacioasa".

Liberalul l-a criticat pe seful PSD dupa ce acesta din urma i-a numit pe membrii PNL "tradatori", in contextul fuziunii cu PDL, contopire ce a fost votata in Congresul celor doua partide de sambata.

"Ponta arunca cu invective si, in ceea ce ma priveste, cred ca vrea sa para o mata blanda, dar in spatele mastii de mata blanda se ascunde un sacal, o fire rautacioasa, ranchiunoasa si un mare fricos", a declarat Orban, duminica, intr-o interventie telefonica la B1 TV.

El a adaugat ca "nu Ponta este adversar" al Dreptei unite, ci "caracatita PSD care il sprijina". Totusi, liberalul considera ca romanii sunt oameni cu discernamant, care stiu cu cine sa voteze.

Intrebat daca electoratul l-ar putea vota la alegerile prezidentiale din noiembrie pe Calin Popescu Tariceanu, Orban a declarat ca este convins ca romanii nu vor proceda astfel, pentru ca cei care s-ar putea indrepta catre seful Senatului vor vota, in final, cu PSD.

Orban a adaugat ca "oamenii care sunt impotriva PSD, care nu accepta sa fie ingenunchiati de PSD, evident vor vota cu marele partid liberal".

Ludovic Orban: Ponta nu ar iesi presedinte nici daca ar candida singur

Ludovic Orban a raspuns astfel acuzatiilor lui Victor Ponta, care a spus, sambata, ca liberalii sunt "tradatori" carora ar trebui sa le fie rusine ca fuzioneaza cu PDL in "partidul cu 100 de conducatori", pe care il considera a fi "o reunire a 'nebunilor si miseilor' sub acelasi acoperis".

Ponta, despre fuziunea PDL-PNL: O reunire a "nebunilor si miseilor" (Video)

Vicepresedintele PNL i-a raspuns si atunci premierului, sustinand ca Victor Ponta nu ar castiga alegerile prezidentiale nici daca ar candida singur, deoarece nu ar fi votat de 50 la suta dintre romani.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Ludovic Orban Ponta, #Ludovic Orban Tariceanu, #Ludovic Orban sacal Ponta, #Orban Ponta prezidentiale , #PNL