Femeile din PSD: Liberalii sunt nervosi pentru ca incearca sa-i protejeze pe cei care fura bogatiile Romaniei si banii romanilor

Sambata, 22 Decembrie 2018, ora 15:02
5011 citiri
Femeile din PSD: Liberalii sunt nervosi pentru ca incearca sa-i protejeze pe cei care fura bogatiile Romaniei si banii romanilor
Foto: OFSD (Organizatia femeilor social democrate)

Organizatia Femeilor Social Democrate a reactionat la atacul de vineri seara al liderului PNL la adresa premierului Viorica Dancila.

Amintim ca intr-o postare pe Facebook Ludovic Orban afirma despre Dancila ca aceasta "tantica inculta, analfabeta, dar din ce in ce mai tupeista si mai obraznica comite o crima cu premeditare impotriva economiei romanesti".

Vezi intregul mesaj al lui Ludovic Orban

Femeile social-democrate "condamna limbajul plin de invective pe care presedintele PNL Ludovic Orban l-a folosit in denigrarea doamnei prim-ministru Viorica Dancila, la o zi dupa ce motiunea de cenzura impotriva Guvernului PSD+ALDE a fost respinsa de Parlament".

Intr-un comunicat remis Ziare.com sambata, OFSD arata ca "o critica constructiva si obiectiva este mereu bine venita". Insa femeile PSD nu pot "accepta critica oarba, bazata pe minciuni, jigniri, denigrari sau calomnii, care iau forma unor atacuri la persoane prin folosirea de cuvinte si expresii injurioase, mai ales la adresa unei doamne. Iar acest lucru se intampla, doar pentru ca unii nu vor sa accepte votul romanilor si vor cu orice pret sa rastoarne coalitia PSD+ALDE de la guvernare".

Cat despre ordonanta criticata de intreaga suflare economico-financiara a Romaniei, nu numai de Opozitie, femeile din PSD sustin ca "reprezentantii PNL sunt din ce in ce mai nervosi pentru ca incearca sa-i protejeze pe cei care fura bogatiile Romaniei si banii romanilor, in timp ce guvernul actual taxeaza doar lacomia bancilor si a celor care transfera prin inginerii financiare, maririle de salarii si pensii, din buzunarele romanilor in buzunarele lor incapatoare".

"Domnul Ludovic Orban, in lipsa de proiecte si programe pe care sa le propuna ca alternativa la masurile implementate de PSD+ALDE, fara sustinere pentru votul asupra motiunii, identifica (sic!) ca principala arma de atac politic injuriile si insultele grosolane la adresa unei femei, respectiv premierul Romaniei care pana acum a trecut cu brio proba bunei guvernari.

O atesta rezultatele anului 2018, al doilea an consecutiv in care actuala coalitie PSD-ALDE isi onoreaza angajamentele asumate si increderea acordata de romani", se subliniaza in comunicatul citat.

Amintim ca vineri seara Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta care cuprinde zeci de masuri fiscal-bugetare si in domeniul investitiilor publice pentru anul 2019.

Si asta in ciuda numeroaselor critici si atentionari venite din partea oamenilor de afaceri romani si straini, a bancilor, a companiilor din energie, telecom, care au spus ca masurile prevazute in OUG vor avea consecinte grave asupra economiei.

Citeste pe larg despre toate masurile fiscale si financiare adoptate de Guvern vineri seara tarziu si introduse in OUG Teodorovici:

Guvernul a adoptat ordonanta care impune taxe companiilor si bancilor, plafoneaza pretul la gaze si curent si modifica Pilonul II

B.B.

#Orban femei PSD economie , #PNL