Firma Dalli ii scrie lui Orban: "Domnului betiv mincinos..."

Joi, 03 Iunie 2010, ora 17:18
6050 citiri
Firma Dalli ii scrie lui Orban: "Domnului betiv mincinos..."
Foto: zing.ro

Conducerea companiei Dalli il ataca foarte dur pe deputatul liberal Ludovic Orban pe care il acuza ca este un "betiv mincinos" care "a dansat pe mese" si a acordat mai multa importanta "batailor cu frisca" pe vremea cand era viceprimar al Capitalei, decat contractului cu Dalli care a adus Primariei circa 100.000 de euro lunar.

"Domnului betiv mincinos", fost viceprimar al Capitalei, Ludovic Orban. In legatura cu afirmatiile dumneavoastra din cadrul emisiunii "Ora de foc" din data de 02.06.2010, Realitatea TV:

"...Dalli a exploatat 12.000 (douasprezecemii - am scris ca la bani ca sa nu fie confuzii) de locuri de parcare in Bucuresti si incasa cat pentru 600 (sasesute) de masini pe ora....", va aducem la cunostinta ca, asa cum se mentioneaza si in comunicatul oficial al PMB la rezilierea contractului, au fost preluate de la Dalli un numar de "peste 3.000 locuri de parcare", se arata intr-o scrisoare deschisa a firmei Dalli.

Dupa aceasta scurta introducere, cei de la Dalli incep sa insire o serie lunga de acuzatii defaimatoare la adresa deputatului PNL.

"Suntem surprinsi de afirmatiile dumneavoastra, cu atat mai mult cu cat ati fost viceprimar in perioada in care Dalli a avut contract cu PMB. Dar probabil ca dansul pe mese si bataile cu frisca au fost mai importante decat contractul cu Dalli, pe care daca ati fi putut sa-l cititi (atunci cand nu erati mahmur) ati fi aflat numarul exact de locuri de parcare exploatate de noi.

Ba mai mult, ati fi constatat ca Dalli vira lunar in contul PMB peste 100.000 (unasutamii) euro corespunzator unui grad de ocupare de peste 80%. Daca puteti, revoltati-va acum pentru faptul ca in actuala exploatare a Administratiei Strazilor, acesti bani nu numai ca se incaseaza in 3 (trei) luni dar sunt grevati (intelegeti ce spunem...) si de costuri de exploatare si salarizare", se mai arata in scrisoarea deschisa.

Va rugam ca atunci cand mai discutati de Dalli sa o faceti cu consideratie

In plus, reprezentantii companiei Dalli ii reamintesc lui Ludovic Orban, pe acelasi ton deosebit de violent, ca in calitate de Presedinte al comisiei de licitatie i-a concesionat lui Dorin Cocos terenul de la Gara de Nord, unde a construit o extindere a hotelului personal.

"Sau, prin exceptie, atunci erati treaz?...Altfel nu ne explicam 'scaparea'. Poate doar prin faptul ca in licitatie erati tot timpul cu ochii in fusta secretarei. Cautati probabil 'gaura' data in bugetul Ministerului Transportului prin suplimentarea cu zeci de milioane a contractului de reabilitare a pistei (cu "st" nu "zd") a aeroportului Baneasa. Ne oprim aici domnule betiv mincinos, si va rugam ca atunci cand mai discutati de Dalli sa o faceti cu consideratie, caci iata (dupa un an) suntem martori cu totii la schimbarea majora adusa in exploatarea parcarilor de un alt "menestrel" contemporan. In rest, va dorim petreceri cat mai "romantate" si multa, multa, sanatate!", se incheie scrisoarea deschisa, conform sursei citate.

Infiintata in 1993 ca SRL, Dalli Exim l-a avut pana in iulie 2004 ca principal actionar pe Dorin Cocos, sotul ministrului Turismului si Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea.

Asociatul lui Dorin Cocos pana in 2002 a fost Adrian Petrache, partenerul de afaceri al lui Alexandru Bittner, un apropiat al fostului premier PSD Adrian Nastase.

Petrache a iesit din afacerea Dalli in 2002, atunci cand si el si Bittner s-au retras din toate afacerile derulate la vedere dupa ce in presa a aparut celebrul document Armaghedon in care se spunea ca cei doi fac afaceri in numele lui Nastase.

In prezent actionarul principal, dar si administratorul firmei este Radu Jianu, un apropiat al lui Alexandru Bittner.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ludovic Orban Dalli, #scrisoare deschisa Dalli Orban , #PNL
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Betivul mincinos a lansat zvonurile cu Udrea si Dalli . Uite ca la Dalli , Cocos chiar nu mai era actionar din 2004 . betivul mincinos trebuia sa stie , ca doar era viceprimar .