Guvernul ia in administrare Vila Florica, dupa ce CJ Arges a interzis PNL sa sarbatoreasca acolo ziua partidului: Exista un Dumnezeu in toate!

Marti, 10 Decembrie 2019, ora 17:10
7894 citiri
Guvernul ia in administrare Vila Florica, dupa ce CJ Arges a interzis PNL sa sarbatoreasca acolo ziua partidului: Exista un Dumnezeu in toate!
Foto: Arhiva Facebook/Florica Chereches

Premierul Ludovic Orban a anuntat marti ca Vila Florica din Stefanesti, judetul Arges, va fi scoasa de sub tutela Consiliului Judetean si va ajunge in administrarea Ministerului Culturii.

"In acest an, pentru prima oara, pesedistii din Arges ne-au interzis sa sarbatorim aniversarea PNL la Vila Florica. Exista un Dumnezeu in toate, Vila Florica va reveni in administrarea Ministerului Culturii, se incheie perioada de dare in administrare Consiliului Judetean", a anuntat Orban, in sedinta de Guvern.

Anul acesta PNL a implinit 144 de ani de la infiintare si, ca si in alte randuri, a vrut sa marcheze momentul in Vila Florica din Stefanesti, fost domeniu al familiei Bratianu. Doar ca cererea le-a fost respinsa de Consiliul Judetean, condus de PSD.

Amintim ca Ludovic Orban acuza, pe 24 mai, ca in opinia sa, comunistii travestiti, "vechilii grupati in jurul lui Dragnea", au impus aceasta interdictie.

"In aceasta zi de aniversare am simtit ce inseamna fata hada, fata mizerabila a comunistilor travestiti, a vechililor grupati in jurul lui Dragnea, care au intinat memoria Bratienilor si care au interzis conducerii Partidului National Liberal, pentru prima oara in ultimii 30 de ani, sa aniverseze infiintarea Partidului National Liberal, la Vila Florica. (...)

Nu ne puteti interzice noua, liberalilor, sa cinstim memoria inaintasilor nostri si chiar daca astazi in mod abuziv nu ati permis Partidului National Liberal accesul la Florica, in curand nu veti mai avea niciun fel de posiblitate de a comite abuzuri. (...)

Astazi, cand aniversam 144 de ani, ne asumam ca misiune pentru Partidul National Liberal sa trimitem la lada de gunoi a istoriei aceasta clica de oameni fara Dumnezeu, de oameni care isi urasc tara, de oameni care isi urasc semenii lor, de oameni care fug de romani, care se ascund de romani in spatele cordoanelor de jandarmi, a gardurilor, a politistilor si a grupurilor de interlopi pe care ii pun sa ii pazeasca", declara pe 24 mai Ludovic Orban.

#Vila Florica Bratianu administrare Guvern Orban , #PNL