Liberalii someaza Guvernul sa nu acopere deficitul cu banii imprumutati

Luni, 10 August 2009, ora 17:07
1554 citiri
Liberalii someaza Guvernul sa nu acopere deficitul cu banii imprumutati

Liberalii acuza din nou guvernul Boc de prabusirea economiei nationale si il someaza sa nu foloseasca banii imprumutati pentru acoperirea deficitului bugetar. Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat ca acordul cu FMI nu a avut pana acum niciun efect pozitiv.

Ludovic Orban le-a cerut guvernantilor sa explice ce s-a intamplat cu prima transa din banii pe care Romania i-a imprumutat de la institutiile financiare internationale, subliniind ca acordul cu FMI nu a ajutat in niciun fel economia.

"Nu am inteles care sunt masurile pe care ar trebui sa le ia Romania pentru ca economia romaneasca sa isi stopeze declinul si sa isi reia cursul ascendent. In afara de reducerea cheltuielilor bugetare nu am auzit nicio masura care sa duca la revigorarea economica", a declarat prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban.

Orban a adaugat ca este mai putin interesat de contabilitatea bugetara pe care o fac reprezentantii Fondului si vrea sa vada rezultatele pozitive ale conditiilor puse de ei.

"Desi ne-am indatorat grav, iar aceste datorii le vor plati romanii,nu Geoana sau Boc sau Basescu, banii nu au avut niciun efect bun in economie", a continuat Orban.

Liberalii au mai declarat ca investitiile in dezvoltarea infrastructurii sunt singurul mod in care ar trebui folosit imprumutul, orice alta utilizare provocand datorii suplimentare care nu ne vor ajuta.

A.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Ludovic Orban imprumut FMI, #PNL somatie acord FMI, #Guvern explicatii imprumut FMI, #PNL rezultate imprumut FMI, #imprumut FMI deficit bugetar , #PNL