Liderii PNL au decis excluderea lui Daniel Zamfir din partid si demiterea conducerii PNL Sector 3

Miercuri, 28 Martie 2018, ora 20:49
7427 citiri
Liderii PNL au decis excluderea lui Daniel Zamfir din partid si demiterea conducerii PNL Sector 3
Foto: Arhiva Ziare.com / Ludovic Orban

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca BEx a decis excluderea din partid a senatorului Daniel Zamfir si demiterea conducerii filialei Sector 3 - a presedintelui Florin Alexe si a Biroului permanent.

"Am luat decizia in Biroul Executiv de a-l exclude pe senatorul Daniel Zamfir din PNL. Va fi supusa validarii Consiliului National, la prima reuniune. Am luat decizia de a demite conducerea filialei Sector 3, a presedintelui si a Biroului permanent al Sectorului 3", a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat ca la baza deciziei de a-l exclude pe Daniel Zamfir au stat "argumente extrem de serioase".

"Daniel Zamfir nu este depasit in materie de atacuri la adresa PNL de niciun reprezentant al PSD. Nu cred ca in PNL are loc o persoana care este sustinuta de PSD, initiaza proiecte de lege alaturi de consilieri ai primului ministru PSD si care este aplaudat la scena deschisa de PSD pentru diferite proiecte pe care le pune in dezbatere. (...) ", a spus Orban.

Daniel Zamfir este sotul realizatoarei TV Oana Stancu, de la Antena 3. Deputatul PNL este initiatorul unor legi controversate, printre care si "darea in plata", in conditiile in care fratele sau tocmai avea de dat inapoi un credit de 720.000 euro.

Printre cei care i-au sarit imediat in aparare se numara Alina Gorghiu, fost lider al PNL.

Actualul lider al partidului, Ludovic Orban, sustine ca PNL vrea sa declanseze o ofensiva extrem de puternica impotriva actualului primar al Sectorului 3, Robert Negoita.

"In privinta Sectorul 3 stiti foarte bine ca Robert Negoita i-a trimis pe cetatenii romani, daca nu le convin taxele pe care le propune sa se duca in Madagascar. Obiectivul nostru este ca noua conducere care va fi aleasa sa il trimita pe Robert Negoita in Madagascar, alaturi de prietenul si colegul lui de partid care si-a gasit un soi de azil in Madagascar, Radu Mazare. (...)

Ne dorim sa declansam o ofensiva extrem de puternica impotriva actualului primar al Sectorului 3, care se vede din ce in ce mai clar ca risipeste banul public, vine numai cu propuneri care sunt impotriva interesului cetatenilor, regulamentul de parcari, care a comis nenumarate ilegalitati", a spus Orban.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Daniel Zamfir exclus PNL , #PNL