Ludovic Orban a ironizat-o pe EBA

Sambata, 04 Aprilie 2009, ora 20:41
2753 citiri
Ludovic Orban a ironizat-o pe EBA

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban s-a adresat sambata, la Conferinta Nationala a TNL, cu un mesaj de sustinere a organizatiei, dar si cu precizarea ca tinerii liberali nu sunt "fortati" sa intre in campanie pentru vreo "odrasla", precum "tineretul PDL".

"Puteti fi fericiti ca seniorii PNL nu va forteaza sa faceti campanie pentru vreun candidat independent asa cum tineretul PDL trebuie sa faca campanie cu forta pentru odrasla prezidentiala", a afirmat prim-vicepresedintele PNL, potrivit NewsIn.

Orban a afirmat ca organizatia a fost intotdeauna "un punct tare al partidului" si a recunoscut ca, de multe ori, tinerii liberali au fost aceia care au dus greul campaniilor.

Florin Alexe, noul presedinte TNL

Organizatia de tineret a PNL si-a desemnat sambata noua conducere, presedintia TNL trecand de la Cristian Adomnitei la Florin Alexe, singurul candidat inscris in cursa.

Alexe a beneficiat de voturile a 569 de delegati, in timp ce 23 s-au pronuntat impotriva. El este, totodata, presedinte interimar al filialei PNL Sector 3.

De asemenea, delegatii la conferinta l-au votat, cu 560 de voturi pentru si 32 impotriva, pe Adrian Stef in functia de prim-vicepresedinte al TNL. Stef face parte din organizatia TNL Satu Mare si este vicepresedinte al Consiliului Judetean Satu Mare.

Orban: Crin Antonescu nu are nevoie de ajutorul lui Iliescu

Pe de alta parte, prim-vicepresedintele PNL a declarat sambata, la Pitesti, ca orice mana de ajutor pe care o va primi Crin Antonescu de la clasa politica pentru candidatura la Cotroceni este binevenita, insa cu o exceptie: Ion Iliescu, potrivit Amos News.

Orban a spus ca PNL nu are nevoie de sustinerea presedintelui de onoare social democrat deoarce acesta a facut destule rele. El a multumit insa primarului Capitalei, Sorin Oprescu, pentru sprijinul sau.

Elena Basescu candideaza la alegerile europarlamentare ca independenta, dar este sustinuta in demersul sau de cativa membri ai fostului sau partid, PD-L.

Citeste si:
România cu inima curată: nu e totul pierdut cât mai luptă Camelia Bogdan
România cu inima curată: nu e totul pierdut cât mai luptă Camelia Bogdan
Că românii sunt dezamăgiți, pe cine să mire? Că n-au încredere în potentați, pe cine să uimească? Fericită e, totuși, o țară cu magistrați gen Camelia Bogdan. Hidra o hărțuiește....
Reprezentanții cultelor cer ca accesul la slujbe să nu fie condiționat de certificatul digital. Răspunsul premierului Nicolae Ciucă
Reprezentanții cultelor cer ca accesul la slujbe să nu fie condiționat de certificatul digital. Răspunsul premierului Nicolae Ciucă
Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, după o întâlnire cu reprezentanţii cultelor, că a fost o solicitare din partea acestora ca cetăţenii să aibă libertatea de a participa la slujbe...