Ludovic Orban a ramas fara Facebook: Probabil postarile din ultima luna au deranjat

Luni, 23 Septembrie 2013, ora 13:20
3479 citiri
Ludovic Orban a ramas fara Facebook: Probabil postarile din ultima luna au deranjat

Ludovic Orban a constatat in cursul zilei de duminica faptul ca nu mai are cont de Facebook. Explicatii? Ori Facebook i-a inchis contul, in urma unei reclamatii, ori de vina este un hacker. In ambele variante, motivul ar putea fi postarile sale in care il ataca pe premierul Victor Ponta si ii cere demisia.

"Nu am primit nici un fel de atentionare inainte. Eu am citit cu mare atentie regulile pe care le-au impus ei la utilizarea Facebook-ului. Am fost mai catolic decat Papa. Probabil postarile din ultima luna au deranjat", a declarat Ludovic Orban pentru Ziare.com, incercand sa inteleaga care ar fi motivul inchiderii contului sau.

"Problema a survenit dupa o luna de postari incomode pentru multi, pentru guvern, companii si asa mai departe. Dar nu pot sa fac speculatii", a spus Orban.

Ludovic Orban: Ponta trebuie schimbat. Oamenii de la RMGC, implicare maxima in proiect

"Pur si simplu am incercat sa intru pe contul meu si nu am putut pentru ca nu mai exista. Parola nu o stiu decat eu si sunt doar doua variante. Ori Facebook-ul mi-a inchis contul, fie a fost contul atacat de vreun hacker care probabil mi-a spart parola si a putut sa mi-l inchida".

Politicianul liberal a incercat sa contacteze Facebook pentru a primi explicatii si a-si recupera contul. "Am facut notificare la Facebook in ambele feluri. Si solicitare de recovery, de recuperare a contului si le-am dat si un mail in care le-am furnizat informatii si le-am pus si cateva intrebari.

Le-am cerut ca, in cazul in care nu ei mi-au inchis contul, sa gaseasca de unde a fost inchis contul, IP-ul computerului de unde a fost inchis contul".

Pierderile, pentru Ludovic Orban, sunt incomensurabile.

"Pentru ca este inadmisibil. Eu pe Facebook am avut 5.000 de prieteni, aproximativ 1.000 de poze, peste 2.500 de abonati, numar in crestere, plus o multime de alti oameni care aveau postarile mele sau comunicau cu mine in sistemul privat.

In plus, mai aveam peste 2.000 de cereri de prietenie. Mai e si treaba ca foarte multe din postarile mele exista numai acolo, care reprezinta conceptia mea, creatia mea, plus forma de comunicare in sine, care este foarte importanta", a marturisit Orban.

"Astept intai raspuns de la Facebook si in functie de raspunsul lor voi vorbi cu politia. In mod normal, in 24 de ore ar trebui sa raspunda", a incheiat Orban.

In ultima luna, Ludovic Orban a publicat mai multe comentarii pe contul sau de Facebook, in care a atacat activitatea guvernului si a cerut schimbarea din functie a premierului Victor Ponta.

Citeste si:
Cîțu susține că dacă se schimbă compoziția politică a guvernului nu trebuie să ceară votul Parlamentului pentru întreg Cabinetul
Cîțu susține că dacă se schimbă compoziția politică a guvernului nu trebuie să ceară votul Parlamentului pentru întreg Cabinetul
Premierul Florin Cîțu a declarat, joi seara, 16 septembrie, într-un interviu la TVR 1, că, dacă se schimbă compoziția politică a Guvernului, nu trebuie să ceară votul Parlamentului pentru...
MAE solicită clarificări din partea autorităților britanice în privința controalelor de frontieră care ar viza cu precădere românii
MAE solicită clarificări din partea autorităților britanice în privința controalelor de frontieră care ar viza cu precădere românii
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a solicitat, joi, 16 septembrie, prin Ambasada României la Londra, clarificări privind statisticile conform cărora controalele autorităţilor de frontieră...
Sursa: Ziare.com