Ludovic Orban, despre UDMR: Daca vor sa stea alaturi de Dragnea, ii acorda un continuare un CEC in alb

Duminica, 24 Iunie 2018, ora 19:41
3615 citiri
Ludovic Orban, despre UDMR: Daca vor sa stea alaturi de Dragnea, ii acorda un continuare un CEC in alb

Presedintele PNL, Ludovic Orban, declara ca astepta pozitionarea UDMR dupa negocierile purtate pentru sustinerea motiunii de cenzura. "Daca vor sa stea alaturi de Liviu Dragnea, ii acorda un continuare un CEC in alb", a spus liderul liberal.

"Am purtat negocieri cu UDMR, de asemenea am purtat negocieri cu parlamentari individuali din coalitia majoritara, negocieri care vor continua luni, marti si miercuri pana in momentul votului. (...)

Asteptam pozitionarea din partea UDMR: vor sa stea alaturi de Liviu Dragnea, sa ii acordw un continuare un CEC in alb, sa gireze voturile parlamentarilor UDMR, pentru ca daca fac lucrul acesta inseamna ca nu vor tine cont de cei care i-au trimis in Parlament", a spus duminica Orban, intr-o conferinta de presa la Suceava.

Intrebat ce parere are despre demisia din UDMR a senatorului Eckstein Kovacs Peter, Orban araspuns ca acesta nu mai era reprezentat de politica UDMR.

"Nu mai este reprezentat astazi de politica UDMR, care a primit o avertizare din partea Partidul Popular European, ca nu este in linia politica a PPE pozitia UDMR-ului in modificarea legislatiei in domeniul Justitiei, alaturi de PSD", a spus Ludovic Orban.

Reamintim ca motiunea de cenzura depusa de PNL, USR si PMP impotriva Guvernului Dancila va fi citita luni in plenul Parlamentului, iar miercuri va fi dezbatuta si supusa la vot.

Lider PSD: UDMR ne va sustine!

Vicepresedintele PSD Paul Stanescu crede ca motiunea PNL impotriva Guvernului va pica pentru ca Opozitia nu va reusi sa stranga voturi suficiente. De asemenea, Stanescu este de parere ca UDMR va continua sa sustina majoritatea guvernamentala.

"Motiunea de cenzura n-are nicio sansa sa treaca pentru ca, in primul rand, opozitia trebuie sa aiba majoritate. Din toate calculele care sunt acolo, cred ca UDMR nu va vota motiunea de cenzura, nu va fi majoritate. Cu privire la parlamentarii PSD va fi o decizie acolo, vedem ce decizie luam, suntem in sala, nu suntem.

Nu e decizia mea. Putem sa nu fim in sala pentru ca am invatat de la altii, care nu erau in sala cand erau motiuni, dar sper sa nu facem la fel ca ei", a declarat Stanescu, duminica, la Cezieni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Orban UDMR, #UDMR vot motiune cenzura , #PNL