Ludovic Orban, la congresul PNL: Liberali, treziti-va!

Sambata, 23 Februarie 2013, ora 15:39
4628 citiri
Ludovic Orban, la congresul PNL: Liberali, treziti-va!

Deputatul PNL Ludovic Orban a avertizat, sambata, delegatii la congresul PNL ca partidul este vioara a doua in guvernarea USL. "Prefer volanul pe dreapta, ca in Marea Britanie. Acum volanul e pe stanga si este tinut de un copilot", a spus Orban.

PNL isi alege conducerea: Tariceanu il ironizeaza pe "fostul presedinte" Antonescu - LIVE

"Daca te uiti la competentele avute inainte de alegerile parlamentare de ministrii liberali, situatia era cu totul altfel fata de cea de acum. Cand ma suna un presedinte de Consiliu Judetean sau primarii in legatura cu un proiect de canalizare sau alimentare cu apa si ma intreaba unde sa se duca pentru finantare, sa le spun sa mearga la Dragnea? Chiar daca Dragnea a fost alaturi de Crin Antonescu la alegeri. Luna de miere s-a terminat!

Mie imi place sistemul englezesc in care volanul e pe dreapta. Din pacate, in Romania de azi volanul e pe stanga. Si nu ma simt in siguranta cand la volan este un copilot. Frica mea este sa nu ma duca la raliul Gakar si sa ma lase abandonat in desert.

Niciodata nu am sa cer sa nu ne respectam angajamentele cu PSD, dar lasati-ma sa iau pozitie atunci cand PSD nu-si respecta angajamentele", a spus Ludovic Orban in fata delegatilor PNL.

Congresul PNL in imagini: Singurul moment in care Crin nu a zambit

Deputatul PNL a tinut sa aduca aminte si de protocolul de coabitare incheiat de Victor Ponta cu Traian Basescu, pe care l-a calificat ca "tradare".

"Nu pot trece in uitare o actiune politica ce m-a facut sa raman cu gura cascata in care mi-a aparut cuvantul tradare de peste o suta de ori in gand, in care m-am trezit cu premierul Romaniei semnand un pact de coabitare cu Traian Basescu pe care l-a dus la Bruxelles lui Schulz.

Daca ii promiti unei femei ca vei oficia casatoria la Primaria Capitalei dar o faci la sectorul 5, daca ii promiti ca o treci pragul, dar ii dai un branci, daca in loc sa consumi casatoria o pui sa deretice prin casa, mireasa nu se simte prea bine. Daca ii promiti nasi oameni integri nu e bine daca se trezesc cu nasi ca Traian Basescu si Gabriel Oprea", a mai adaugat Orban, aplaudat sporadic.

In incheiere, el le-a cerut liberalilor sa se "trezeasca".

"Liberali treziti-va, nu as vrea sa fim ca in basmul cu Padurea Adormita in care sa asteptam sa fim treziti de un print si in loc de print sa-l vedem pe Fat Frumos din Lacrimi", a avertizat Orban.

Crin Antonescu nu a asistat la discursul deputatului Ludovic Orban.

Citeste si:
Iulian Chifu a fost numit consilier al premierului Nicolae Ciucă
Iulian Chifu a fost numit consilier al premierului Nicolae Ciucă
Iulian Chifu a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului. Decizia a fost publicată miercuri, 8 decembrie, în Monitorul Oficial. Printr-o altă...
Taxele pentru înmatricularea mașinilor second-hand ar putea fi majorate. Alte măsuri pentru reducerea numărului de mașini poluante
Taxele pentru înmatricularea mașinilor second-hand ar putea fi majorate. Alte măsuri pentru reducerea numărului de mașini poluante
Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat miercuri, 8 decembrie, că numărul autoturimelor second-hand nou înmatriculate este în continuare prea mare. Acesta a subliniat că vor fi necesare...