Ludovic Orban nu vrea sa plateasca "oalele sparte" din PNL

Sambata, 21 Iunie 2008, ora 23:45
2464 citiri
Ludovic Orban nu vrea sa plateasca "oalele sparte" din PNL

Delegatia Permanenta a PNL se va reuni, duminica, pentru a face o evaluare a scorului obtinut de liberali la alegerile locale.

Ludovic Orban nu vrea sa demisioneze de la sefia organizatiei PNL Bucuresti pentru ca nu crede ca trebuie sa plateasca "oalele sparte pentru anumite disfunctionalitati care au existat nu doar la nivelul PNL Bucuresti".

Ministrul Transporturilor a tinut sa precizeze la Realitatea TV ca nu exista un conflict in interiorul PNL, ci "doar o diferenta de pareri, nu neaparat o tensiune".

Orban spune ca, chiar daca va fi demis in urma votului din Delegatia Permanenta de duminica, el nu se va apuca sa isi vorbeasca de rau colegii. "Nu o sa ma apuc sa arunc cu noroi in colegii mei", a afirmat ministrul.

Seful organizatiei PNL din Capitala crede ca scorul de 10% obtinut de liberali la Bucuresti este incurajator si spera ca acesta sa fie "samanta unei cresteri ulterioare".

Potrivit unor sondaje interne ale partidului, cota de incredere a lui Orban a crescut cu 10%, iar intentia de vot pentru PNL este de 18-20%.

Ministrul nu este de acord cu seful sau de partid, premierul Tariceanu, si crede ca trebuie ajutate organizatiile care au obtinut rezultate sub media de la nivel national, nu sanctionate.

Inca o data, Ludovic Orban si-a manifestat disponibilitatea de a negocia o noua alianta cu PD-L.

#PNL, #Ludovic Orban, #demisie, #oale sparte , #PNL