Ludovic Orban: Sunteti nebun, domnule Ponta? Sau ii urati pe romani?

Vineri, 20 Septembrie 2013, ora 15:54
7366 citiri
Ludovic Orban: Sunteti nebun, domnule Ponta? Sau ii urati pe romani?

Ludovic Orban continua sirul acuzatiilor la adresa premierului Victor Ponta. Liberalul considera ca premierul este fie "nebun", fie "isi uraste semenii" pentru ca "va incerca sa introduca impozitul forfetar". Orban sustine din nou ca are motive sa ceara inlocuirea premierului.

"Parca si-a varat necuratul coada la Palatul Victoria. Nu trece saptamana fara ca Ponta sa n-o comita. Parca este intr-o goana nebuna sa isi incalce promisiunile electorale si pozitiile publice din perioada de opozitie. Ultima isprava: impozitul forfetar", scrie Ludovic Orban pe contul sau de Facebook.

Orban arata ca ca impozitul forfetar a fost introdus de PDL iar USL a fost impotriva acestei taxe la vremea respectiva. Mai mult, acest impozit a facut rau economiei romanesti.

Noul impozit forfetar va face ravagii: "E mai rau decat forfetarul lui Boc"

"Impozitul forfetar introdus de PDL si contestat vehement de USL a dus la inchiderea sau suspendarea activitatii a peste 100.000 de firme si la pierderea locului de munca a pesta 250.000 de romani. Chiar PD-ul a recunoscut ca a fost o greseala", spune deputatul PNL.

Pe finalul comentariului sau, Ludovic Orban isi reafirma hotararea de a cere inlocuirea lui Victor Ponta din functia de prim ministru.

Ludovic Orban: Ponta trebuie schimbat. Oamenii de la RMGC, implicare maxima in proiect - Interviu

"Sunteti nebun, domnule Ponta? Sau ii urati pe romani? Pentru ca numai un nebun sau un om care isi uraste semenii ar incerca sa mai introduca impozitul forfetar dupa un asemenea bilant dezastruos. Ma obligati la inca un vot impotriva si imi dat inca un motiv pentru a imi sustine solicitarea de inlocuire a premierului", incheie parlamentarul PNL.

Ludovic Orban este cunoscut pentru criticile sale la adresa premierului Victor Ponta. Dupa vizita acestuia la Rosia Montana, unde a intrat in mina pentru a-i scoate pe minerii care se blocasera acolo, Ludovic Orban a scris tot pe contul sau de Facebook:

"Ieri, privindu-l pe Ponta, l-am vazut aievea pe Ion Iliescu al anilor 90, multumind minerilor dupa reprimarea brutala a Pietei Universitatii. Este adevarat ca nu avea decat casca (nou-nouta, de altfel ca si toti ceilalti asa-zisi mineri, care nu mai sunt mineri din 2006) nefiind dotat si cu lampas sau bata.

Este adevarat ca nu a adus minerii la Bucuresti, dar a facut un lucru mult mai grav: a promis minerilor ca ii ia pe parlamentari de guler si ii aduce sa voteze in mina."

Politicianul liberal a cerut inlocuirea lui Ponta pentru prima oara intr-un interviu acordat Ziare.com, in care a afirmat: "Dupa opinia mea, trebuie sa prevenim erodarea USL si pierderea increderii cetatenilor. De aceea trebuie sa ne intoarcem la angajamentele electorale si, dupa parerea mea, premierul Ponta trebuie schimbat.

Multe din lucrurile facute de domnia sa dupa alegerile parlamentare, in functia de prim ministru, au fost de natura a eroda masiv increderea populatiei in alianta dintre PNL si PSD".

A.V.

Citeste si:
Capitalele lumii care „au furat” Crăciunul cu taxe de intrare la târgul de sărbători. Cum se compară ofertele lor cu cea din București
Capitalele lumii care „au furat” Crăciunul cu taxe de intrare la târgul de sărbători. Cum se compară ofertele lor cu cea din București
Târgul de Crăciun din București a pornit într-o nouă ediție, după ce anul trecut acesta a fost anulat din cauza restricțiilor pandemice. Spre deosebire de anii anteriori, bucureștenii...
Marcel Ciolacu le plânge de milă pensionarilor români: "80 la sută trăiesc cu o pensie până în 2.000 de lei"
Marcel Ciolacu le plânge de milă pensionarilor români: "80 la sută trăiesc cu o pensie până în 2.000 de lei"
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că 80 la sută dintre pensionarii români au o pensie de până în 2.000 de lei şi că pensia minimă va ajunge de la 1 ianuarie 2022 la 1.000 de...