Ludovic Orban: Voiculescu face rau PNL si PSD (Video)

Joi, 30 August 2012, ora 21:58
5368 citiri
Ludovic Orban: Voiculescu face rau PNL si PSD (Video)
Foto: romanialibera.ro

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat joi ca Dan Voiculescu ar trebui sa-si vada de afacerile lui deoarece "nu face altceva decat sa faca rau" USL-ului si a tinut sa precizeze, referitor la o noua suspendare, ca strategiile politice nu se fac la Antena 3.

"Domnul Dan Voiculescu ar face foarte bine sa se ocupe de afaceri si sa lase viata publica si mai ales USL-ul in pace, pentru ca nu face altceva decat sa faca rau PNL si PSD", a declarat Orban, la Realitatea TV, intrebat ce parere are despre afirmatiile lui Voiculescu privind oportunitatea declansarii unei noi suspendari a lui Traian Basescu.

Voiculescu: O noua suspendare a presedintelui, posibila la inceputul lui noiembrie (Video)

Liberalul a adaugat ca strategiile politice majore nu se fac la Antena 3 ci de catre oameni care tin cu adevarat cont de interesul general.

"Prefer sa nu mai adancesc acest subiect, a-ti da cu parerea acum pe acest subiect (o noua suspendare - n. red.) dupa parerea mea este contraproductiv. In general, o strategie politica care izvoraste din niste ratiuni majore, din niste obiective fundamentale, nu se face la Antena 3, nu se face la piata, nu se face nicaieri, ci se face de niste oameni care cu adevarat tin cont de interesul general", a precizat Orban.

Deputatul PNL a mentionat insa ca el ar vota oricand o noua suspendare a lui Basescu. "Eu as vota oricand, in orice zi, pe orice fel de motivatie, o noua suspendare a lui Traian Basescu", a indicat el.

Iliescu, despre o noua suspendare: De ce se tot baga Voiculescu?

Dan Voiculescu a declarat, joi, intr-un interviu acordat Agerpress, ca o noua suspendare a lui Basescu este "posibila si legitima" si ca daca s-ar recurge la acest lucru ar putea avea loc la sfarsitul lui octombrie, inceputul lui noiembrie, cand vor fi si alegerile.

Presedintele Comisiei Juridice din Senat, social-democratul Toni Grebla, a declarat joi ca daca Traian Basescu va mai incalca Constitutia, Parlamentul are obligatia sa declanseze suspendarea si pentru a zecea oara daca e cazul, iar USL asteapta sa vada daca Basescu va mai fi "presedinte-jucator".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Ludovic Orban declaratii Dan Voiculescu, #Dan Voiculescu suspendare Traian Basescu, #Orban Voiculescu USL , #PNL
Comentarii