Opozitia, despre fuziunea PC cu PLR: Tusea si junghiul, sacul si petecul. Doi tuteri ai lui Ponta

Joi, 18 Iunie 2015, ora 15:26
3182 citiri
Opozitia, despre fuziunea PC cu PLR: Tusea si junghiul, sacul si petecul. Doi tuteri ai lui Ponta

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, in legatura cu fuziunea dintre PC si PLR, ca este vorba de "doi tuteri ai lui Victor Ponta care nu mai tataie separat, ci in cor", aratand ca sunt doua partide care niciodata nu au dat piept cu electoratul si "au incaput in bagajele" PSD.

"Tusea si junghiul, sacul si petecul. Doi tuteri, indiferent cum se numesc ei, ai lui Victor Ponta nu mai tataie separat, ci o sa tataie de acuma in jurul lui Ponta in cor. (...) Doi tutari nu mai tataie separat, pe doua voci, ci o sa tataie pe o singura voce. Zero cu zero chiar daca da zero virgula zero tot egal cu zero este", a spus Orban, intrebat despre fuziunea PLR si PC.

Liderul PNL a aratat ca PC si PLR sunt doua partide care nu au dat piept cu electoratul si ca nu este departe momentul in care PSD sa se "lepede" de acesti "tovarasi de drum".

PLR si PC se unesc si nasc un partid cu nume inedit

"Sunt doua partide care niciodata nu au dat piept cu electoratului, care niciodata nu au avut capacitatea sa obtina o sustinere care sa le permita sa aiba o voce in viata publica romaneasca si care intotdeauna au incaput in bagajele principalului partid de guvernamant, dar le aduc aminte perioada anilor '45-'46 si conceput tovarasi de drum.

Cred ca nu este departe momentul in care PSD nemaiputand sa-si satisfaca pretentiile propriilor membri de partid sa se lepede de acesti tovarasi de drum si sa-i lase de izbeliste sa-si rupa gatul singuri oricat au tatait in jurul lui Victor Ponta", a mai spus Orban.

Daniel Constantin, despre viitorul PC: N-as putea merge pe o varianta exagerata de tradare Interviu video (II)

PLR, condus de Calin Popescu Tariceanu si PC, condus de Daniel Constantin, au incheiat discutiile despre fuziune, noua formatiune urmand sa se numeasca Alianta Liberalilor si Democratilor (ALDe).

Citeste si:
Ce ne spune alăturarea filorusului Teodosie cu președintele Iohannis
Ce ne spune alăturarea filorusului Teodosie cu președintele Iohannis
Prezența arhiepiscopului Tomisului la ceremoniile de Ziua Marinei poate valida mitul permanentei oscilații a României între Est și Vest. „Nu ne vom opri aici”, a spus președintele...
Între politizare și antidiscriminare: Cum arată componența CNCD, acuzată în trecut că ia decizii cu dublă măsură
Între politizare și antidiscriminare: Cum arată componența CNCD, acuzată în trecut că ia decizii cu dublă măsură
Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a fost implicat în ultimii ani într-o serie de scandaluri, instituția fiind acuzată că adesea ia decizii cu dublă măsură, taxând...