Orban afirma ca nu stie de voci nemultumite in partid

Joi, 12 Iunie 2008, ora 13:37
830 citiri
Orban afirma ca nu stie de voci nemultumite in partid

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, la Cluj, ca nu a auzit voci din partid care sa fie nemultumite de rezultatele obtinute la alegerile locale in Bucuresti si cele de la filiala Dambovita, pe care a gestionat-o el, transmite corespondentul NewsIn.

"Niciun lider politic nu a spus un cuvant rau despre campania mea despre Bucuresti, nici despre rezultatele de la Bucuresti. Sigur, ele sunt nemultumitoare, ma nemultumesc in primul rand pe mine ca si candidat al partidului si ca vicepresedinte", a declarat Orban, in cadrul unei conferinte de presa la Cluj.

Vicepresedintele PNL a mai spus ca nu este multumit de rezultatele obtinute de partid la nivel national si a sustinut ca PD ar fi obtinut un scor mai bun deoarece ar fi stiut sa manipuleze electoratul laudandu-se chiar cu unele proiecte importante ale PNL.

"Fostii nostri colegi de alianta se pricep sa fure, sa minta, sa dezinformeze sa isi insuseasca merite pe care nu le au, sa isi treaca in contul lor niste realizari pe care nu le-au avut si, din pacate, lumea a crezut. Ca noi avem bun simt si incercam sa nu ne batem cu caramida in piept pentru lucruri pe care, in mod normal, la face orice persoana in functie publica. si din cauza acestei modestii de multe ori pacatuim", a afirmat Ludovic Orban

El a dat exemplu faptul ca primarul Emil Boc ar fi declarat ca el a atras investitia Nokia. "Sa te bati cu caramida in piept prin asumarea investitiei de la Nokia mi se pare o chestiune care denota lipsa de onoare", a mai spus Orban, afirmand ca judetul Cluj a fost privilegiat din punctul de vedere al sprijinului financiar de la bugetul de stat.

Ludovic Orban a mai spus ca se astepta ca Marius Nicoara (PNL) sa obtina inca un mandat la presedintia Consiliului Judetean Cluj. "Vocea poporului e vocea lui Dumnezeu. Nu sunt mutumit pentru ca ma asteptam ca domnul Nicoara sa fie ales ca presedinte al viitorului Consiliu Judetean la cate lucruri a facut domnul Nicoara pentru judet. Mi se pare ciudat", a afirmat Orban.

Liderul liberal a mai spus ca electoratul va putea, "usor-usor" sa discearna adevarul de minciuna si asta ajuta PNL la alegerile parlamentare din toamna si il va ajuta si la alegerile locale din 2012.

Potrivit unor surse liberale, liderul PNL Ludovic Orban ar putea avea probleme la Delegatia Permanenta a partidului, in conditiile in care exista voci care vor aduce in discutie proastele rezultate obtinute la Bucuresti, dar si de organizatia din Dambovita, pe care a gestionat-o tot el. Discutiile vor avea ca punct de plecare faptul ca, inaintea alegerilor, liderii partidului au stabilit ca toate conducerile organizatiilor care vor obtine sub 15% vor trebui sa-si depuna mandatul.

Astfel, candidatul PNL la Primaria Capitalei ar fi vizat atat pentru prestatia de la Bucuresti, unde organizatia condusa de el a obtinut sub 12%, cat si pentru slaba performanta a organizatiei Dambovita, a carei conducere interimara a asigurat-o pe perioada campaniei electorale.

Lui Orban i se mai imputa si candidatii neperformanti pe care i-a promovat la sectoare, sursele citate sustinand chiar ca primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, singurul calificat in turul al doilea, ar fi refuzat sa apara alaturi de el, pe motiv ca-l "trage in jos".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un miliard de alegători sunt așteptați la urne în India, la alegerile care încep astăzi și țin până la 1 iunie
Un miliard de alegători sunt așteptați la urne în India, la alegerile care încep astăzi și țin până la 1 iunie
Un miliard de alegători sunt aşteptaţi la urne între 19 aprilie şi 1 iunie pentru alegerile generale din India. Potrivit sondajelor, BJP, partidul naţionalist hindus, rămâne favorit. Dacă...
Putin și-a propus să câștige Donbasul înainte de a se ”ocupa” de alegerile din SUA. Lupte dure la Oceretine și Ceasiv Iar
Putin și-a propus să câștige Donbasul înainte de a se ”ocupa” de alegerile din SUA. Lupte dure la Oceretine și Ceasiv Iar
În sectorul Avdiivka, în doar patru zile, rușii au înaintat un km până la Oceretine și au pătruns în sat, punând stăpânire pe împrejurimile sudice. Constatând acest fapt, jurnalistul...
#alegeri, #Orban, #nemultumiri, #reprosuri , #PNL