Orban: Antonescu sustine candidatura mea la presedintia PNL

Marti, 16 Decembrie 2014, ora 19:35
3569 citiri
Orban: Antonescu sustine candidatura mea la presedintia PNL

Deputatul PNL Ludovic Orban a afirmat marti ca fostul presedinte al liberalilor Crin Antonescu sustine candidatura sa la functia de presedinte al vechiului Partid National Liberal si copresedinte al noului PNL.

"Sunt onorat de sprijinul pe care mi-l acorda Crin Antonescu, asa cum pot sa va spun ca si dl Klaus Iohannis ma sprijina, asa cum il sprijina si pe contracandidatul meu, Teodor Atanasiu. Amandoi am facut parte din echipa d-lui Iohannis, amandoi am pus umarul pentru obtinerea acestui succes electoral si sunt convins ca dl Klaus Iohannis ne sprijina pe amandoi si oricare dintre noi va iesi presedinte al fostului PNL si copresedinte al PNL va reprezenta un partener serios si de incredere al d-lui Klaus Iohannis", a declarat Orban intr-o conferinta de presa la Parlament.

El a mentionat ca a avut o discutie cu Crin Antonescu si ca acesta i-a spus ca sprijina candidatura sa la conducerea PNL.

Orban a aratat si ca nu crede ca presedintele PNL, Klaus Iohannis, va face o recomandare la sedinta BPN cu privire la unul dintre candidatii la sefia partidului.

"Eu am convingerea ca niciodata dl Klaus Iohannis nu va face ceea ce a facut Traian Basescu, si anume, sa-si promoveze un Boc in partidul pe care l-a condus sau sa incerce sa scindeze partidul pe care l-a condus promovand-o pe Udrea. Dl Klaus Iohannis in toate discutiile pe care le-am avut cu dansul este preocupat in primul rand de punerea in practica a obiectivelor pe care si le-a asumat in calitate de presedinte al Romaniei", a spus Orban.

In opinia sa, ar trebui organizate alegeri anticipate, pentru preluarea guvernarii.

Biroul Politic National al vechiului Partid National Liberal in cadrul caruia va fi ales presedintele formatiunii si copresedintele noului PNL se va reuni joi la Palatul Parlamentului.

Citeste si:
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că nu există riscul contaminării testelor de salivă din școli în momentul în care se...
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că atribuțiile instituției pe care o conduce sunt stabilite prin lege. Medicul a subliniat că...