Orban: Candidez pentru ca nu mai suport felul in care arata Bucurestiul astazi

Duminica, 20 Aprilie 2008, ora 12:30
3210 citiri
Orban: Candidez pentru ca nu mai suport felul in care arata Bucurestiul astazi

"Candidez la Primarie pentru ca traiesc ca un bucurestean obisnuit si stiu foarte bine ce pateste fiecare bucurestean. (...) Candidez pentru ca nu mai suport felul in care arata Bucurestiul astazi. (...) Vreau un Bucuresti, vreau un Bucuresti frumos de care sa ne mandrim in fata tuturor strainilor", a spus Ludovic Orban la lansarea candidatilor PNL.

Orban a povestit ca, la fel ca ceilalti bucuresteni, locuieste intr-un bloc si se confrunta cu toate problemele cu care se confrunta orice bucurestean obisnuit.

"Locuiesc in cartierul Balta Alba intr-un apartament de patru camere si stiu foarte bine cu ce se confrunta bucurestenii. Stiu foarte bine ce inseamna o strada plina de apa de ploaie, ce inseamna sa iti inchiriezi un loc de parcare care sa fie ocupat de altii, ce inseamna sa cauti un loc de joaca, ce inseamna sa te deplasezi pana la serviciu. Sunt un om cat se poate de normal si candidez, pentru ca stiu ca Bucurestiul a fost lasat pe ultimul loc de cei care au fost primari general in ultimii ani. Bucurestiul trebuie sa fie pe primul loc pentru primarul general si pentru primarii de sector", a spus Ludovic Orban.

Candidatul PNL la Primaria Capitalei a marturisit ca are multa energie pe care vrea sa o foloseasca in timpul mandatului.

"Fiecare dintre noi avem o cantitate de energie aproape inepuizabila si important este ca acea cantitate de energie sa se declanseze. Energia imi este declansata de problemele oamenilor. Sunt sensibil cand cineva arunca gunoi pe strada, cand se fac gropi in asfalt. Vreau un Bucuresti care sa devina emblema Balcanilor, un Bucuresti cu care sa ne mandrim atunci cand strainii vin la noi in tara", a spus Ludovic Orban.

Invitati la lansare au fost Victor Piturca si Dan Bitman, fiecare avand numai cuvinte de lauda pentru Ludovic Orban.

"Sunt aici pentru a-mi sustine prietenul. Mi-as dori ca macar unul dintre capitanii din echipa nationala sa se asemene cu Ludovic Orban. Eu doresc ca el sa castige si sunt convins ca are puterea sa o faca. Voi fi alaturi de el si il voi sustine tot timpul", a spus Victor Piturca.

Liberalul Crin Antonescu i-a atacat pe Traian Basescu si pe Adrian Videanu in legatura cu obiectivul lor de a scapa bucurestenii de cainii vagabonzi. Antonescu a spus ca, acum, PD-L "propune un caine in plus, un buldog", care promite sa latre si sa muste, acesta fiind ultimul lucru de care au nevoie bucurestenii.

Candidatii pentru primariile de sector au fost anuntati, miercuri, de catre presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban. Astfel, la sectorul 1 va candida Andrei Chiliman, la sectorul 2 Dragos Dinca, Teodora Bertzi la 3, Andrei Petrescu la 4, Cristian Banu la 5 si Antonel Tanase la sectorul 6.

Citeste si:
Unul dintre cei mai aprigi susținători ai lui Cîțu îl compară acum cu Orban. „Eu l-am sfătuit să facă un pas în spate”
Unul dintre cei mai aprigi susținători ai lui Cîțu îl compară acum cu Orban. „Eu l-am sfătuit să facă un pas în spate”
Unul dintre politicienii care l-au sfătuit pe Florin Cîțu să facă un pas în spate, în negocierile cu cei de la PSD, spunând că, dacă ar fi insistat să rămână premier, ar fi fost...
Ionuț Stroe a fost numit noul purtător de cuvânt al PNL. Acesta îl înlocuiește pe Ionel Dancă, apropiatul lui Orban SURSE
Ionuț Stroe a fost numit noul purtător de cuvânt al PNL. Acesta îl înlocuiește pe Ionel Dancă, apropiatul lui Orban SURSE
Fostul ministru al Sportului Ionuț Stroe a fost ales drept noul purtător de cuvânt al PNL, potrivit unor surse liberale. El a fost desemnat purtător de cuvânt al liberalilor luni, 6...