Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Orban: Deplang situatia in care se afla azi Tariceanu, anume aceea de sluga a PSD

Vineri, 10 Martie 2017, ora 14:42
2886 citiri
Orban: Deplang situatia in care se afla azi Tariceanu, anume aceea de sluga a PSD
Foto: Arhiva Ziare.com

Liberalul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca deplange situatia in care se afla Calin Popescu-Tariceanu, "aceea de sluga a PSD", spunand ca liderul ALDE nu mai are nicio legatura cu liberalismul si este de fapt o "ordonanta a lui Dragnea".

"Din pacate pentru domnul Popescu-Tariceanu nu pot decat sa spun ca deplang astazi situatia in care se gaseste, si anume aceea de sluga a PSD. Dupa parerea mea, domnul Tariceanu astazi nu mai are nicio legatura cu liberalismul, este o ordonanta (in vechea armata - Soldat atasat pe langa un ofiter pentru servicii personale, n.red.) a lui Dragnea", a afirmat, Ludovic Orban, intrebat, la Galati, intr-o conferinta de presa, daca are in vedere readucerea liberalilor din ALDE in PNL, in contextul in care a vorbit despre recastigarea electoratului pierdut de catre PNL.

Aflat in campanie interna pentru functia de presedinte al PNL, Ludovic Orban a declarat ca in calitate de lider al formatiunii va "pune umarul la recastigarea electoratului" pierdut in ultimii doi ani de PNL.

"Candidez la functia de presedinte al PNL pentru a conferi Partidului National Liberal caracter si identitate, forta si credibilitate. Candidez pentru ca astazi PNL are nevoie in fruntea sa de oamenii cei mai cunoscuti, de oamenii care se bucura de cea mai mare incredere, atat in partid cat si in afara partidului. Candidez pentru ca stiu ca pot sa pun umarul la recredibilizarea partidului, la relansarea PNL, la recastigarea electoratului pierdut in ultimii doi ani de zile astfel incat PNL sa redevina forta politica de dreapta care sa aiba capacitatea de a castiga orice tip de alegeri care vor urma", a afirmat Orban.

El a precizat ca pana acum s-a mai inscris in cursa pentru functia de presedinte al PNL si Catalin Predoiu.

Ludovic Orban s-a intalnit, vineri, la Galati, cu alesi ai PNL din teritoriu in cadrul actiunilor sale de campanie interna, o intalnire similara urmand sa aiba loc, vineri dupa-amiaza, si in municipiul Tecuci.

Filiala de la Galati este cea de-a saptea vizitata de Ludovic Orban, care are in plan sa ajunga de minimum doua ori in fiecare organizatie judeteana pana la Congresul National al PNL programat pe 17 iunie 2017.

Afla mai multe detalii despre: PNL se reorganizeaza cu scandal: Sedinta cu decizii importante, dar si acuzatii si atacuri cu "gigei si misei"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
#Ludovic Orban Tariceanu sluga PSD , #PNL